tesettüre girmek istiyorum yardım edermisiniz güzeller

Allah daim etsin güzel kardeşim ben çok seivndim senin adına da müslüman alemi adına da :)
Sana önerim etek bluz, hemen etek giyemem diyorsan bol elbise bol pantolon ile pantolon-tunik takımı yapman.

Senden tek ricam bu başlıkta yazılanları okumadım ama burada olmasa başka yerde topuz tokası, yok elyaflı bone önerecekler arkada koca dağ gibi bir topuzun olsun diye. Tesettüre girme amacımız dikkatleri üzerimize çekmek değil bakışları itmektir. Allah rızası için böyle tavsiyede bulunanları dinleme. Koca topuzlardan, dar kıyafetlerden uzak bol giyin çok da güzel olacaksın emin ol. LCW, ve Mudo'da çok hoş elbiseler var bol kesim. Tunik niyetine giyersin, altına da bir pantolon tamam işte.. Tesettür mağazaları biraz tuzlu olur moralini bozma sakın normal mağazalardan elbise reyonundan fıstık gibi giyinmek mümkün. Eğer İstanbul'da yaşıyor isen ben seve seve gelirim alışverişe :) Hangi konuda tavsiye istersen hiç çekinme sor..

Canım eğer tesettüre girmek niyetindeysen, etrafta gezen süslü püslü, tüm ilgiyi üzerlerinde toplayan, aslında imajlarıyla ''bana bak'' diyen kadınlara özenme hiç. Çünkü bu durumda iş ''tesettür'' olmaktan çıkar.
Tesettür kelimesi örtünmek, gizlemek anlamlarına gelir. Yani ''bana bak''tan çok, ''bana bakma'' mesajı verir bir tesettürlü hanım.
Sana nacizane tavsiyem koca topuzlardan, dar pantolon ve bluzlerden uzak durman olur.

Gayet bol ve rahat şeyler tercih edebilirsin. Ferace senin için iyi bir tercih olur. Ama lütfen hani şu sokakta gördüğümüz üstünde ferace, kafasında şal, suratında makyaj, ayağında tak tuk ses yapan topuklularla dolaşan genç kızlar kervanına katılma :) Emin ol tesettürü hakkıyla eda ettiğinde, kendini onlardan çok daha güzel ve iyi hissedeceksin.

Umarım senin tarzın ''bana bakma'' diyebilir.
Allah hidayetini artırsın.

ben de 28 yaşında kapandım 2 senedir kapalıyım pişman değilim mutluyum git gide alışıyorsun daha çok tesettüre uygun giyinmeye başlıyorsun pat diye kapan

merhaba arkadaşlar bende kapanmak istiyorum ama tam anlamıyla kapanmak istiyorum bir defa kapandım ama eşimin zoruyla 16 yaşındaydım 2 yıl sürdürebildim geçen yıl açıldım bazı şeyler gerçekten zorlama ile olmuyor şimdi kapanmak istiyorum kendi isteğim ile ve kıyafetlerimi bile içten gelerek alıyorum artık inşallah çok yakında kapanacağım

Canim hayirli olsun.oncelikle tüm eksiklerni birden alman mümkün degil maddi açıdan. Yavas yavas alarak eksiklerni kapatabilrsin.oncelikle klasik renklerden siyah lacivert ve kahverengi olarak 3 tane esarp yada sal almani oneririm her renk kiyafetine uyacak şekilde. Daha sonrasinda ferrace kap veya pardesu hangisini tercih edersen sana kalmış 3ude güzel ve olmasi gereken parcalardan.3parcalardan.3unden birini simdilik temin edebilirsinn.dahha sonrasinda bol paca pantolon uzeri 2 tane tunik alsan simdilik yeterli.eteklede kombin edebilrsn.dogalliktan ve sadelikten sasmamani oneririm.deririm.desensiz sade sallar tunikler kaplar simdilik yeterli olacaktir.olacaktir.zamanla dolabini cogaltrsin.umarim yardimci olabilmisimdir :)

canım merhaba, .....com adresinden güvenle alışveriş yapabilirsin bnde şahsen yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleykum canim.
Sana tavsiyem egerki sosyal medya hesaplarin yoksa bile en azindan bi instagram acman.
Bende yeni actim mesela, baska face felan yok bende.
Sana sal baglama modellerinde tavsiyede bulunabilirim.
Bi kanalin ismi eselmoda. digerinin ismi salbaglama_vidolari.
Dahada guzelleri vardir eminim, ama simdilik bunlari buldum begenerek takip ettigim.

Canim kap ile baslaman daha iyi olur bence.Benim kapanan arkadaslarim oyleydi once kap sonra feraceye sonrada pardesuye gectiler

Öncelikle vücuduna uygun deneyerek giymelisin ve giydiğin kıyafetin içinde rahat olmalısın. Ben oldukça zayıfım ve kıyafet konusunda çok sıkıntı çektim.bütçem gereği pazardan 10 liraya etek alıyorum lastiklide olsa belimden düşüyordu ve bol olduğundan ayağıma dolanıyordu kemer taksam belim incecik hemen göze batıyordu bende eteklerimi daralttım ve kalçamı örtecek uzunlukta veya dizime kadar yelek giyiyorum. Ve tüm sıkıntım gitti. Mutlaka siyah eşarp-etek-hırka/yelek dolabında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…