- Konu Sahibi mervemervemerve
Bende yeni kapandım 😊 hatta bu konuyla ilgili konum bile var bas baglama şekilleriyle ilgili. Kıyafet konusunda ise sunu söylemeliyim; Kuran'ın ayeti konusunda cok tartışma oluyor. Kimisi Nur süresinde gecen ayette sac dahil edilmemiş diyor. Kimisi saçta var diyor. Tartışma büyüyor.
Demem su ki o ayette cok acik dille birsey var. "Vücut hattını belli etmemek " buradan yola çıkarak ilk once her kıyafetini buna uygun ayarla daha sonra basını kapamaya adım at bence. Cunku benim gibi belli bir yasa kadar acik yasadiysan ilk zorluğu sac kapamaktan cok kıyafet tarzı değiştirmekten yasıyorsun. Kimseyi takma Kuran'ı kendin oku özümse o zaten sana doğru yolu gösterecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Demem su ki o ayette cok acik dille birsey var. "Vücut hattını belli etmemek " buradan yola çıkarak ilk once her kıyafetini buna uygun ayarla daha sonra basını kapamaya adım at bence. Cunku benim gibi belli bir yasa kadar acik yasadiysan ilk zorluğu sac kapamaktan cok kıyafet tarzı değiştirmekten yasıyorsun. Kimseyi takma Kuran'ı kendin oku özümse o zaten sana doğru yolu gösterecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi