Tesettürlü 2010 Nisan Anneleri,Doğumdan Sonra Hastanede Ne Örtüneceksiniz?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
normalde kırmızı süslü taç takılıyor ben napıcağımı bilmiyorum.güzel görünmek de istyorum aynı zamanda.sizne yapmayı düşünüyosunuz?

Valla ben gecen yıl dogum yaptım ben gecelıgıme uygun cok harıka bı tulbent yaptırmıstım cokta yakısmıstı bence bıde ben saclarımı ıkının bırı toplamayım dıya alttam sı sıkı tutan taclardan taktım boneyı pek sevmemde
ama sen sevıyosan kırmızı boneyle yıne kırmızı guzel bı tulbent yaptırabılırsın pjamanıda kırmızı tonları alırsan kı ben ole yapmıstım guzel olur benımkıler yesıl ve tonlarıydı hepsı

Valla ben gecen yıl dogum yaptım ben gecelıgıme uygun cok harıka bı tulbent yaptırmıstım cokta yakısmıstı bence bıde ben saclarımı ıkının bırı toplamayım dıya alttam sı sıkı tutan taclardan taktım boneyı pek sevmemde
ama sen sevıyosan kırmızı boneyle yıne kırmızı guzel bı tulbent yaptırabılırsın pjamanıda kırmızı tonları alırsan kı ben ole yapmıstım guzel olur benımkıler yesıl ve tonlarıydı hepsı

teşekkürler eyşan.daha geceliğimi almadım.dediğin gibi geceliğe uygun tülbent yaptırabilirim.

ne demek canim baksana iki gundur baska kimsanin dikaktinide cekmemis madem azinligiz destek olalim birbirimize

bende pek bilmiyorum ne yaptirsam ya
geceligim siyah beyaz ki burda en az 6 gün yatiriyorlar hastanede
bi digeride kirmizi tonlarda yani ben daha vahim durumdayim kizlar ya
ayrica sizi nisan anneleri arasinda görmiyorum yoksa gelmiyormusunuzzemuszemus
orda tesettürlü arkadaslarimiz var ve eminim onlarda bilgi verir yada bilgi almakta isteyecektir

bende geceliğime uygun bi süslü simli yazmalar oluyor yaa ondan takmayı düşünüyorum hani eşarba benzeyenlerden tabii sezeryan olmazsa sezeryan olursa onlar kayar baygın durumda zor olur önce yazma takarım sonra artık bakarız

orda tesettürlü arkadaslarimiz var ve eminim onlarda bilgi verir yada bilgi almakta isteyecektir

arada uğruyorum .çok güzel arkadaşlıklar olmuş.ben geç kaldım biraz galiba.

ay cok guzel bir konu
bende 7inci ayda dogum yapacagim dusunup duruyordum
bende bari kirmizi tulbent takayim
tsk ederim

ay cok guzel bir konu
bende 7inci ayda dogum yapacagim dusunup duruyordum
bende bari kirmizi tulbent takayim
tsk ederim

rica ederim canım.benim de kafamı kurcalıyordu bu konu.sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular.

selam kızlar nasipse bende mart annesi olucam benim pijama takımım pembe ona uygun renkte pembe bir tülbent alıp kenarına iğne oyası yaptım onu örtünücem...

arada uğruyorum .çok güzel arkadaşlıklar olmuş.ben geç kaldım biraz galiba.

neden gec kalasin canim benim
hic birsey icin gec degildir opuyorumnanaktan
hem daha bundan sonrasi var
nasipse dogum yaptiktan sonrada birbirimize bilgi alisverisinde bulunacaz

selam kızlar nasipse bende mart annesi olucam benim pijama takımım pembe ona uygun renkte pembe bir tülbent alıp kenarına iğne oyası yaptım onu örtünücem...

cok yakisacagina eminim canim benim
opuyorumnanaktan

neden gec kalasin canim benim
hic birsey icin gec degildir opuyorumnanaktan
hem daha bundan sonrasi var
nasipse dogum yaptiktan sonrada birbirimize bilgi alisverisinde bulunacaz

cok yakisacagina eminim canim benim
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım benim....:1hug:

YA BEN DAHA HıBıRSEY ALMADIM NE GECELIK NE TULBENT NıSAN ANNESIYIM ıNŞ. ya ufff çok sıkıntıya düştüm şimdi nerden başlıcam benım gıbı olan varmı aranızda

Pijama takımını açık yeşil-kremli aldım.Ona görede oyalı yeşil bir örtüm var yeni yapılmış.Olur sanırım.kaydirigubbakcemile5

YA BEN DAHA HİBİRSEY ALMADIM NE GECELIK NE TULBENT NİSAN ANNESIYIM İNŞ. ya ufff çok sıkıntıya düştüm şimdi nerden başlıcam benım gıbı olan varmı aranızda

yavas yavas yaparsin canim kendini strese sokma
ayrica istanbul dasin sanirim birgünde halledebilecek durumun vardir
ama tabiki dahada agirlasmadan yapmanin faydalarida var

yavas yavas yaparsin canim kendini strese sokma
ayrica istanbul dasin sanirim birgünde halledebilecek durumun vardir
ama tabiki dahada agirlasmadan yapmanin faydalarida var

evet canım istanbuldayım haklısın ya hastane cıkısı battanıye falan kayınvalıdem almış begendım de ama besık ana kucagı benım gıyeceklerım falan yok neyse artık halldecemm inş tşk canım moral ıcınopuyorumnanaktan

Pijama takımını açık yeşil-kremli aldım.Ona görede oyalı yeşil bir örtüm var yeni yapılmış.Olur sanırım.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE

uyar canım hatta harıka olursun bende turkuaz iğne oyalı tulbent var annem yaptırmış alırım da onunla takım yaparım

ben ilk oğlumda beyaz iğne oyası bir tülbent örtmüştüm.geceliğimde beyazdı.bunda bilmiyorum.ya biz bu oğluşta herşeyi çok ağırdan alıyoruz.
ama bende daha pijama ve gecelik almadım.ona uygun birşeyler hazırlamak lazım tabi.

arkadasim ben 2009 nisan annesiyim zaten ole dedim cunku bu topigi arkadas acti ben haric digerlerinin gormesi 10 gunu buldu baska bi ismi olsaydi hemen dokulurdu sayfalar haksiz miyim ondan ole dedim ama neyse artmisiz sevindirici yaniiiiiiiiiiiiiii
aklima birsey daha geldi hani su hazir basortuler var kafadan gecmeli benim yuzum buyuk oldugundan sikti ortemedim ama sikilmayanlara tavsiye ederim cunku onlarda ikinin biri tak cikar olmaz kaydi acildi egri durdu falan olmaz bi dusunun bence hem gogusu de kapatir o meme verirken

Back
X