Tesettürlü 2010 Nisan Anneleri,Doğumdan Sonra Hastanede Ne Örtüneceksiniz?

Benim picamalarım hep pembe tonlarında, gri sabahlığım var hastane için herhalde pembeli tülbent takarım.

Ama eve gelince genelde bayanlar geleceğinden kırmızı tacımı takarım hevesimi alırım artık

arkadasim ben 2009 nisan annesiyim zaten ole dedim cunku bu topigi arkadas acti ben haric digerlerinin gormesi 10 gunu buldu baska bi ismi olsaydi hemen dokulurdu sayfalar haksiz miyim ondan ole dedim ama neyse artmisiz sevindirici yaniiiiiiiiiiiiiii
aklima birsey daha geldi hani su hazir basortuler var kafadan gecmeli benim yuzum buyuk oldugundan sikti ortemedim ama sikilmayanlara tavsiye ederim cunku onlarda ikinin biri tak cikar olmaz kaydi acildi egri durdu falan olmaz bi dusunun bence hem gogusu de kapatir o meme verirken

tabiki biraz artmaya basladik cok sükür
ne demek istedigini anladim
ama burda bulmam biraz sikinti olacak bana
ama elinin altinda olana güzel bir tavsiye olmus cok sagol

bi kaç gündür uğrayamadım.çok güzel paylaşımlar olmuş.teşekkür ederim herkese.ve ben hala geceliğimi almadım.daha doğrusu arabayı sattık daha iyisini almak için.bir türlü temiz bir araba bulamıyoruz.adanadan alışvariş yapmak istiyorum ben de daha çok çeşit var diye.öffffffff burda alcam heralde bu gidişle.

bilmiyorumkismile ayy çok utanaraktan ve de çok sıkılaraktan yazıyorum .. hem tesettürlü biri olarak hemde nisan annesi olarak nasıl görmedim ben burayı bilmiyorumkismile kusuruma bakmayın nolurr...
neyse. hiçbir şey için geç değildir sanırım...ben fikrimi ve benimkileri yazayım :)

***3-4 ay önce doğuma diye başladığım kırmızı bir tülbentim var .. halaa 1 kenarı oyalanıcak beni bekliyo kaydirigubbakcemile3 eğer onu bitirebilirsem ki inş.. çok özenerek başlamıştım çünkü.. hiç kırmızı örtünmedim diye :) koyu kırmızılı pijama takımımla onu örtücem biiirrr...
***yeşilli pijama takımıma uygun bir tane de yeni oyalamış ve 1-2kez örtmüş olduğum yeşilli tülbentimi hazırladım.. ikiii..
***bir de pembeli grili pijama takımımla örtünmek için... gri desenli üzerinde pembiş çiçekleri olan bi tülbent oyalamıştım.. onu da yanıma alırım bu da üççç..

aaaa.. ama evde gündüz hep kadın kadına olucağımız için... içimde kalmasın diye bir tane de kırmızı taç alıcam yarın çarşıdan.. onu da söylemeden geçmiyiimm... inş. doğumdan sonra ilk ayağa kalkındığım zaman kuaföre gidip röflemi yaptırabilirim de :) röfleli saçta kırmızı taç iyi durur diye geçiyo içimden :))

***NOT: kızımda doğumdan sonra hazırladığım pijama ve içlerindeki örtülerin renkleri birbirine girmişti.. kırmızı pijamaya mavi tülbent örtmüştüm :)) ama bunda inş. öyle olmıcaktır :)) tecrübeliyiz ya güyaa o bakımdan :))

benimde takımlarımın ikisi pembe tonlarında eşofmanımda siyah
uygun oyalı tülbent takmayı düşünüyorum ama yanımda yine uçuk pembe tonlarınında kullanımı kolay şalımı da götürmyi düşünüyorum

ya kızlar ben tülbent örtünmeyi sevmiyorum aklıma baska bısı de gelmıyo baska bır önerısı olan yokmu aranızda.

ben mayıs annesi lacağım Alla ın izniyle ama paylaşmak istedim...
ilk gün için uzun kllu gecelik aldım ona uygun iğne oyalı tülbent ayarladım ve çıkarken yada 2.takım olarak çok cici kırmızı sabahlıklı pijama takımı aldım ona da tülbent uydurdum onları kullanmayı düşünüyorum...

merhaba kızlar ben 2009 şubat annesiyim biz doğum yapalı çok oldu bende türbanlıyım.. konuyu görünce yazayım dedim .. ben doğumumda hastane için 2 tane file tarzında bandana almıştım saçı gayet güzel kapatıyor tavsiye derim size nerden aldığıma gelince.. büyük AVM lerde toka bujuteri satan mağzalardan aldım butür mağzalar genelde %50 indirimde oluyor.. hem şık bişey hemde tesettür olsun diyorsanız. şimdiden hayırlı doğumlar dilerim sizlere

benim görev yaptığım hastanede doğum yapan bayanlar çok şık tesettür boneleri kullanıyolardı...inanın hem derli toplu duruyo hemde çok şık inci,boncuklar falan dikilmiş fırfırlı falan çok şık.şu emine beder'in taktıklarına benziyodu ama daha şık...bazılarıda hiç örtmüyodu hayret ediyodum açık olmama rağmen hoş gelmiyodu bana....

selam kızlar bende ocak annesiyim
valla bende 2 çeşit götürdüm bi koridorda yürüyüş yaparken takılıyo tülbentler
onun dışında odada hep taç kullandım
ama şu bonelerden kullana bilirsiniz çok şık oluyo hemde rahat
fwcjs.jpg

Bone gerçekten şıkmış ancak boyun açıkta kalacağı için şahsi fikrim tesettüre pek uymuyor :çok üzgünüm:

kızlar slm konuya yeni rastladım ,bu bölüme pek girmemiştim ,aylara göre paylaşım kısmına yani..bende kapalıyım başörtü kullanıyorum.normalde dışarı eşarpsız çıkmam yani tülbetle ,ama doğumdan sonra tülbent çok rahat oluyor..ben 2009 şubat annesiyim , lila ve pembe pijama almıştım üstünede lila ve pembe tülbent almıştım çok güzel uyumlu duruyor.. pijamanıza uygun tonda tülbent tavsiye ederim..şimdi 13+5 hamileyim yine pijamama uygun tülbent ayarlayacağım..

Son düzenleme:
heyoo bende tesettürlüyüm ve inş doğumdan sonra şöyle kokoş iğne oyalı tülbent yaptırcam... lizöz yaptırcam... bide düz tülbentin üstüne taç takarım kırmızı kurdaleli..deneyin çok hoş oluyo :)

bende düşünüyordum nasıl yapsam diye olumunekankayizsmile iyi oldu burayı gördüğüm bakalım bende pijama takımına uygun yapayım oda tek kişilik olursa odada açık dururum kırmızı kurd. takarım koridorda falan tülbent ama odaya erkekler giriyormu hastanede acaba araştırmak lazımeyvahedigeldismile

bende düşünüyordum nasıl yapsam diye olumunekankayizsmile iyi oldu burayı gördüğüm bakalım bende pijama takımına uygun yapayım oda tek kişilik olursa odada açık dururum kırmızı kurd. takarım koridorda falan tülbent ama odaya erkekler giriyormu hastanede acaba araştırmak lazımeyvahedigeldismile

cnm vallahi bizim oda baya geniş gördüm.bizimkilerde kalabalık... dediğin gibi içerde kurdale gelen olunca takarız bi tülbent artık nasıl olursa.. ama o yıpranmış bi halde saçımı kim tarar ne halde olurum..tülbent kurtarıcı olur vallahi..

Back
X