• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettürlü arkadaşlar için...

arkadaşım çok hoş çıkmışsın
resimlerine baktım ne kadar uyumlu kıyafetlerin öyle maşallah:nazar::nazar::nazar:
tarzına da bayıldım spor mu giyinirsin genelde????
ben çok seviyorum bu tarzı çok da yakıştırıyorum giyene

çok teşekkür ederim canım :)
karışık giyiyorum :)ruh halime bağlı

$577777.webp
$454555.webp biraz önce yaptığım kombinlerim...:6:

her zman ki gibi çok şıksın
ben zaten kahhve tonlarına bayılıyorum
yüzüklerin de ayrı bi şık.hemen göze çarpıyo
bu resimleri nasıl böyle büyük yüklüyosun
benimkiler küçük oluyo hep

teşekkürler canım yüzüğüm tek parça evet herkes beğeniyor :)
hızlı resim yükle adresinden resim yüklerken altta boyutlandır var orta(500) seçeneğini seçince bu boyuta geliyo

selam arkadaşlar,
ben size şunu danışmak istiyorum. örtülü olmak ve şık olmak elbette mümkün. dışarıdaki kıyafeti seçmek bana daha kolay geliyor. peki sizler evinizde misafir ağırlayacağınızda ne tür örtünmeyi tercih ediyorsunuz? oyalı oyalı çemberler olmuyor maalesef basit kaçıyor, eşarp ya da şal da koştururken zor oluyor. fikirlerinizi öğrenmek isterim. teşekkürler şimdiden.

selam arkadaşlar,
ben size şunu danışmak istiyorum. örtülü olmak ve şık olmak elbette mümkün. dışarıdaki kıyafeti seçmek bana daha kolay geliyor. peki sizler evinizde misafir ağırlayacağınızda ne tür örtünmeyi tercih ediyorsunuz? oyalı oyalı çemberler olmuyor maalesef basit kaçıyor, eşarp ya da şal da koştururken zor oluyor. fikirlerinizi öğrenmek isterim. teşekkürler şimdiden.

aslında bende bu konuda zorlanıyorum arkadaşım
tülbentler alıyorum kıyafetime uygun öle oluyo anca şal ve eşarp abartı olur ve evde kullanılmaz
değişk fikirlere açığım:16::16:

Back
X