Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tesettürlü arkadaşlara öneri..

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Kızlar kızılaydaki tekbirde harika modeller var tek parça bolerolu değil fiyatlar 390 tl bilginize modeller acayip güzel bi bakın derim ..

Kızlar kızılaydaki tekbirde harika modeller var tek parça bolerolu değil fiyatlar 390 tl bilginize modeller acayip güzel bi bakın derim ..

cnm cok saol yaaa bende ariyordum ama bilerek gitmiyordum oraya iki üc cesit vardir diyeee begenmem diye söyledigin iyi oldu cok tesekkür ederim baska tesettürlü bolerosuz abiye tarzi seyler satan yerler bildigin varsa cok sevinirim :34:

cnm cok saol yaaa bende ariyordum ama bilerek gitmiyordum oraya iki üc cesit vardir diyeee begenmem diye söyledigin iyi oldu cok tesekkür ederim baska tesettürlü bolerosuz abiye tarzi seyler satan yerler bildigin varsa cok sevinirim :34:

canım tekbirdekiler çok asil ve şık nişana süper olur .. Diğer baktıgım yerler hep boleroluydu malesef

bizim burda ugim diye bir mağza var ordada tek parça elbiseler var kayserideki hanımlara duyrulur:3:

canım tekbirdekiler çok asil ve şık nişana süper olur .. Diğer baktıgım yerler hep boleroluydu malesef

canim muhakkak gitcem peki cok model var mi ben biraz zor begeniyorumda bi de canli renkli tasli seyleri seviyorum sadeleri pek degil tabi sadelerde lazim oluyor yerine göre 4 tane abiye alcam ayri ayri cok dügün var bu yaz oraya gitcem kesin

Back
X