Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Selamlar kızlar, aşağıdaki resimdeki eteklerden hangisi sizce daha güzel? Fiyatı 19.90 tl. biri kiremit rengi biri lacivert. Hangisi daha güzel acaba?
$eteklerrr.webp

Selamlar kızlar, aşağıdaki resimdeki eteklerden hangisi sizce daha güzel? Fiyatı 19.90 tl. biri kiremit rengi biri lacivert. Hangisi daha güzel acaba?
Eki Görüntüle 327370
bence kiremit rengi hoş ,bu sene kiremit rengi moda zaten ,ben de bunun bir ton açığı ama düz maxi olanı var:1:
canım iyi bişeyse alırsan nereden bulduğunu paylaşırmısın yakında ankarada olacağım bende alıyım:1:
yorumlardan sonra topuzlu bone almaktan vazzgeçtim ..aslında benim kafamdaki topuzum güzel duruyor onu farkettim :1:
hiç uğraşmaya değmez ama denk gelirsem belki topuz tokasını alabilirim:34:
3 liralık topuz tokasına 5 lirada kargo parası :)))
en iyisi bulursanız sizin almanız kızlar
sorma yaa bence de ben bulursam alırım netten almam doğrusu :1:
Topuzlu bone hiç kullanışlı değil. Ben görüp duruyordum geçen gün dayanamadım aldım. Ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı. :26: Görüntüsü güzel değil bir kere zaten üstelik saçlarımı nereye koyacağımı bilemedim. :9: Acaba dedim kısa saçlılara olur mu diye bir de saçlarımı toplamadan denedim, sonuç yine felaket. Tabii bu benim aldığım boneden de olabilir hepsi aynı değildir bilemem. Ama üzerinde biraz uğraşmak lazım içini kendi isteğine göre doldurursan ya da kenarlardan dikersen falan istediğin gibi olabilir belki. Ama ben sevemedim.

kesinlikle bence de hiç kullanışlı değil topuzlu bone..geçen gün normal bone kalmadığı için topuzlulardan aldım bir tane,ama kullanamadımki..saçı toplamamak gerekiyor,zaten arkadan dağ gibi bi görüntüsü varki hiç sevmediğim bişi...ve kayıyo,önden saçlar çıkıyo,hemen gittim başka bonelerle değiştirdim...topuz tokasını ben de ilk defa burada duydum..topuz tokasının özelliği nedir?

ii bari almayalım o zaman :1:
hem kısa tülbentle de topuz güzel duruyor ...
bu arada ben de ekose şallardan aldım kızılaydan ..geçerken 5 tl şal diye dikkatimi çekti:1:
bir baktım ekose kışlık şallardan..
denemek için aldım ..ve çok hoşuma gitti ,duruşu bir harika ..ben siyah gri almıştım ,gidip bir de camel rengini alacağım :1:

Selam kızlar nasılsınız bende tesettürlüyüm ve kapanmayı çok seviyorum :16:
Şey bi kaç sayfa konuştuklarınıza baktım da topuz yapıp saçlarını deve hörgücü gibi yapanlara Allah lanet etsin demiş Peygamber efendimiz (sallallahüaleyhivesellem)
Bilginiz olsun kötü bişi olduğunu bilinde..

selam kızlar nasılsınız bende tesettürlüyüm ve kapanmayı çok seviyorum :16:
şey bi kaç sayfa konuştuklarınıza baktım da topuz yapıp saçlarını deve hörgücü gibi yapanlara allah lanet etsin demiş peygamber efendimiz (sallallahüaleyhivesellem)
bilginiz olsun kötü bişi olduğunu bilinde..
evet canım haklısın,deve hörgücü diye tabir edilmiş..hele bazıları öyle bir yapıyorki dağ gibi mübarek..estetik de durmuyor..o kadar kocaman baş yapmanın ne alemi var..neyse herkesin kendi fikri..bana kalırsa normal saçı toplarsın ve boneyle beraber eşarbını güzelce örtersin..

Şey bi kaç sayfa konuştuklarınıza baktım da topuz yapıp saçlarını deve hörgücü gibi yapanlara Allah lanet etsin demiş Peygamber efendimiz (sallallahüaleyhivesellem)

a.selam hg..bi kaç sayfa okumuşsun ama sanırım eksik okumuşsun ..biz zaten deve hörgücü gibi yapalım demedik ,sadece topuz güzel dursun dedik ,yoksa deve hörgücü gibi duruyorsa ben almam dedim zaten ,burda da deve hörgücü gbi yapan da yok ayrıca ..umarım aydınlatabilmişimdir:27:

a.selam hg..bi kaç sayfa okumuşsun ama sanırım eksik okumuşsun ..biz zaten deve hörgücü gibi yapalım demedik ,sadece topuz güzel dursun dedik ,yoksa deve hörgücü gibi duruyorsa ben almam dedim zaten ,burda da deve hörgücü gbi yapan da yok ayrıca ..umarım aydınlatabilmişimdir:27:
ben kendi adıma cevap vereyim,bu konuda ben de mesaj yazdım yukarıda çünkü..benim mesajımda bazıları öyle yapıyorki...şeklinde yazıyor..yani bizim söylediklerimiz deve hörgücü şeklinde başlarını örtenler içindir..yoksa buradaki arkadaşların hiçbirine bi lafımız sözümüz olamaz..kaldıki sizlerin eşarp örtme tarzınızı bile bilmem..genelleme yapıldı bu mesajlar ile..duru arkadaşımızın da benimle aynı fikirde olduğunu düşünmekteyim..

Canım bilgilendirme için teşekkürler ama zaten deve hörgücü gibi yapmak için uğraşmıyoruz. :)
Senin saçın nasıl bilemiyorum ama kiminin saçı yeteri kadar uzunluğa ve dolgunluğa sahip olduğu için ne tokaya ne topuza ihtiyacı olmuyor.
Benim saçım bonenin altında o kadar sönük kalıyor ki eminim o minicik topuz daha çok dikkat çeker...

boşverin topuzu mopuzu :1:

benim aldığım çisilin 7,90 lık eşarbına bakın hele :1:
bu kumaştan eşarpları çok seviyorum kafada çok güzel duruyor kaymıyor da ..
sizce nasıl duruşu :27:
$12.webp

bugün de böyleydim :1:

$25.webp

$etek.webp

$başş.webp

Eklentiler

• $yüzük.webp
    $yüzük.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 83
Bu topuz konusu uzayacak gibi:1:
Evet Peygamber Efendimizin o sözünü dikkate alarak abartıya kaçmaksızın yapmakta fayda var.
Dinen doğru olmadığı gibi güzel bir görüntü de değil açıkçası. Şahsen beğenmiyorum.
Biraz büyük kıskaçlı toka yetiyor bana,,ama bazı saçlara ek bir şeyler gerekebiliyor. Abartılmadan çok kabarık olmayacak şekilde yapmakta yarar var.

Delikız nerde ucuzluk var diye içine mi doğuyor ya:1:
Bir ben bulamıyorum :50: :1:

Bu topuz konusu uzayacak gibi:1:
Evet Peygamber Efendimizin o sözünü dikkate alarak abartıya kaçmaksızın yapmakta fayda var.
Dinen doğru olmadığı gibi güzel bir görüntü de değil açıkçası. Şahsen beğenmiyorum.
Biraz büyük kıskaçlı toka yetiyor bana,,ama bazı saçlara ek bir şeyler gerekebiliyor. Abartılmadan çok kabarık olmayacak şekilde yapmakta yarar var.

Delikız nerde ucuzluk var diye içine mi doğuyor ya:1:
Bir ben bulamıyorum :50: :1:

evet gaipten sesler geliyo :60:
ay ben ucuz bulma konusunda bir numarayım hatta bu işe mi başlasam ne :60:
küçük bi primle isteyene ucuz kıyafet bulma firması kurayım bari nasıl:60:

merhaba arkadaşlar bn uzun süredir kk takipçisiyim ancak üye oldum :)
ben de kapalıyım ve giyinmeyi çok sewiorum
çalışıorum ve her gün yeni bişeler giyinmek çok hoşuma gidior
forumdaki kombinler çok hoşuma gtti gerçekten
bir de arkadaşlar yenimoda.com dan alışveriş yapan var mı aranızd bilgi almak istiorum da
ben internetten alışveriş yapmaya cesaret edemiorum da

bir de arkadaşlar yenimoda.com dan alışveriş yapan var mı aranızd bilgi almak istiorum da

O zaman hoşgeldiniiiiz diyeyim.:42:
İnternetten alışveriş konusunda ben de cesaretsizim malesef:26:

canım ben bu sitelerle tanıstım tanısalı magaza magaza gezıp kendıme ve esıme işkence etmekten kurtuldum.yenımoda cok guzel bı sıte hemen cevap verıo musterı hızmetlerı .ayrıca markafonı trendyol gıbı 15-20gunde degıl 2-3gun sonra kargoluyorlar en guzel yanı bu.ben bu zamana kadar 4etek bır etek pantolan aldım cok uygun fıyata ve kalıtelı kesınlıkle tavsıye ederım beden olculerın problem cıkarmayacaksa(yanı ara bedensen markadan markaya bedenın degısırse sıkıntı yasayabılırsın)tereddüt etme derim

İnanmıyorum topuz tokası mı?! :53:
Kızlar gözünüzü seveyim lütfen biri bana söylesin şu tokayı nereden bulacağımı. :23:
Yahu benim böyle bir şeyden nasıl haberim olmaz hayretler içerisindeyim.
:9:

Mutlaka karsına cıkmıstır canım..bugun pazarda sordum 5 tl dedi.. Pendık pazarından 3 e alırım ben bunları..
bak görüntüsü de böyle..
$a_ori_1322742487.webp

Arkadaşlar kullanmayın topuz tokası falan, dikmeyin öyle, bi kafa daha ekleniyor gibi oluyor kimilerininki yapmayın öööyle emiii :)) :31:

Bu arada internette alışverişe de bende en başta sıcak bakmazdım ama şimdi hiç sorunsuz yapıyorum alışverişimi,
hem istemediğiniz gibi bir şey gelirse iade edebilirsiniz..:112:

Mutlaka karsına cıkmıstır canım..bugun pazarda sordum 5 tl dedi.. Pendık pazarından 3 e alırım ben bunları..
bak görüntüsü de böyle..
Eki Görüntüle 327677

Sn. sinoplu57. Pendık pazarında bu tokadan gordunzmu acaba daha once. Yoksa varsayım mı.Bende yakın sayılırım pendıke cumartesı gunu bıbakarım havaya baglı tabıı

tesşekkurler...

Back
X