Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bu yesile bayiliyorum yaa, ozelliklede lacivertle olan kombine.
Gule gule giy etegini caniim..

teşekkür ederim canım,daha iyisi senin olsun: )
bende bu yeşile ve lacivert,mor,fuşyayla kombinlemesine bayılıyorum :69:

bu arada günaydın herkese :16:

günün ilk eteğini ben paylaşayım kızlar: ))

geçtiğimiz aylarda nette gezinirken,bi yer buldum,facebook sayfasıda var hatta.
''SÜMEYYE'S 2012 MAKSİ ETEK KOLEKSİYONU''

ordan şu eteği sipariş etmiştim 10 gün önce;dün eşime gitmiş,eşimde bana kargoyla yollayacak :27:

$1 (4).webp

yüksek bel eteklere bayılıyorum :69:

önce maille ölçülerimi verdim sümeyye hanıma sonrada istedğim etek boyunu,sağolsun en kısa zamanda hazırlamış,
bana geldiğinde kombinleyip paylaşacağım inşallah: )

Son düzenleme:
tozlu giyimde vardı bu etek: )
bende çok beğenmiştim hatta alacaktım ama son anda vazgeçtim,çok koyu geldi gözüme,malum yazda geliyor,bir ton açığını aldım yenimodadan.hatta üstteki kombinimde var.
güle güle kullan,çok hoş: )

teşekkür ederim canım :16:nasıl kombinleyebilirim fikir verirmisiniz:26:

ordan şu eteği sipariş etmiştim 10 gün önce;dün eşime gitmiş,eşimde bana kargoyla yollayacak :27:

Eki Görüntüle 374523

önce maille ölçülerimi verdim sümeyye hanıma sonrada istedğim etek boyunu,sağolsun en kısa zamanda hazırlamış,

yaa ben bu etegı cok begendım kım dikio kım yapio bana bi haber ucuruverin gaari :)

Eki Görüntüle 374523

Bu etek cok guzelmis yaa,
Gule gule giy..
Bende odamin isini bitirim dun kararsiz kalip alamadigim etegi bugun alcam insallah..:16:

uzun süredir boyunluk alıcam diyip duruyordum sonunda aldım ve kullandım.

nimet gibi birşeymiş bu boyunluk ya:1: ne kadar rahatmış. ne kadar serinmiş tabi. yazın boynu hafif açık elbiselerimi sırf içine badi giymemek için kenara atmıştım ama bu yaz hepsini giyicem kararlıyım.:8:

kızlar üsküdar'da falan renk renk boyunluk bulabilir miyim acaba?

nimet gibi birşeymiş bu boyunluk ya:1: ne kadar rahatmış. ne kadar serinmiş tabi. yazın boynu hafif açık elbiselerimi sırf içine badi giymemek için kenara atmıştım ama bu yaz hepsini giyicem kararlıyım.:8:

Aa nasil bisey o?? Benimde hep boynum gorunuyor yaaa.. Belki derdime derman olursun..

aaa o ne ki? bir resim ekler misin canım? çok merak ettimmmm

teşekkür ederim canım :16:nasıl kombinleyebilirim fikir verirmisiniz:26:

etek yüksek bel olduğu için ve kurdele aksesuarı olduğu için bunu ön plana çıkarmak adına giyeceğin şeyi eteğinin içine koymalısın,dışına sarkıtma.
ince,hafif salaş,biraz bol gömlekler gayet güzel gider ama gömlek süssüz olsun çünkü eteğinde süs var,üstünde de olursa karışık bir görüntü çıkar ortaya.
renk olarakta bu yeşile,fuşya,mor,beyaz,siyah çok güzel gider :34:

netten tesettür urunlerını aldıgınız sıteler var mı

armine online,yenimoda.com,sefamerve.com,2012 maksi etek koleksiyonu sümeyye's ten aldım bugüne kadar,gayette memnun kaldım: )

yaa ben bu etegı cok begendım kım dikio kım yapio bana bi haber ucuruverin gaari :)

canım googleda SÜMEYYE'S 2012 MAKSİ ETEK KOLEKSİYONU diye arat,bu ve bunun gibi bir çok etek göreceksin fiyatlarıyla birlikte.
eğer almaya karar verirsen aynı sitede,sümeyye hanımın mail adresi var,oradan bedenini,hangi modeli istediğini,etek boyunuda bildiriyorsun yaklaşık 10 gün sonra geliyor.(1 hafta dikimi sürüyor 3-5 gün arasıda kargo)

Bu etek cok guzelmis yaa,
Gule gule giy..
Bende odamin isini bitirim dun kararsiz kalip alamadigim etegi bugun alcam insallah..:16:

çok teşekkür ederim canım,bu eteği tam bir ay izledim bu vaziyette :69:
almak şimdi nasip oldu.
seninde eteğini bekliyoruz :34:

canım googleda SÜMEYYE'S 2012 MAKSİ ETEK KOLEKSİYONU diye arat,bu ve bunun gibi bir çok etek göreceksin fiyatlarıyla birlikte.
eğer almaya karar verirsen aynı sitede,sümeyye hanımın mail adresi var,oradan bedenini,hangi modeli istediğini,etek boyunuda bildiriyorsun yaklaşık 10 gün sonra geliyor.(1 hafta dikimi sürüyor 3-5 gün arasıda kargo)

çok güzel ya acaip bayıldım ama çok pahalı 94 teleee :53:

aslında alsam çok güzel olur üst bedenım alt tarafıma göre daha zayıf yanı bu benım basen

kalınlgımı güzel örter :1: bu yaz da görümcemin düğün müğün işleri var o zaman hem şık hem farklı

olabilirim öle vıcık vıcık abiye sevmıom ben :) yaa bu platform ayakkabılara flm güzel olur ama

ööff ööf :) para biriktirmem lazım :) peki canım kumaşı nasıl çok kalınmı mevsımlık mı naylonumsumu pamuklumu :)

çok soru soruyorum ama çook sevdim yaa güle güle giy canım sen de :)

Mezuniyetten imza atarken:
$DSC00205.webp

Bunlarda dunku aldigim sallar..
$sallarim.webp

Biraz farkli sizinkilerden, burdaki faslilardan aldigim,
Renkli olanlar 7 avro,
siyahi ise 3 avrocuk :37:

çok güzel ya acaip bayıldım ama çok pahalı 94 teleee :53:

aslında alsam çok güzel olur üst bedenım alt tarafıma göre daha zayıf yanı bu benım basen

kalınlgımı güzel örter :1: bu yaz da görümcemin düğün müğün işleri var o zaman hem şık hem farklı

olabilirim öle vıcık vıcık abiye sevmıom ben :) yaa bu platform ayakkabılara flm güzel olur ama

ööff ööf :) para biriktirmem lazım :) peki canım kumaşı nasıl çok kalınmı mevsımlık mı naylonumsumu pamuklumu :)

çok soru soruyorum ama çook sevdim yaa güle güle giy canım sen de :)

canım 89 tl 94 değil(sanki çok fark varmış gibi :27: :27: )
bana daha gelmedi,eşim erzurumda,ödemeyi eşim yaptığı için(kapıda ödemeli) erzuruma gitti etek,eşimde pazartesi bana kargoyla gönderecek.
ama eşimin dediğine göre kumaş kalınmış.Krep kumaşı.
yazında giyilir diye düşünüyorum,birde ben erzuruma gelin gideceğimden(malum soğuk memleket) rahatça giyerim diye düşündüm.

için rahat olsun,bitme gibi bir durumu olmaz.
çünkü halihazırda yani stokta ürün yok,sipariş üzerine çalışıyorlar ve sizin ölçülerinizi alarak yapıyorlar.
bende senin gibiydim,nerdeyse 1,5 2 ay bu eteğe aşk duydum :86:
benim belim ince ama kalçalarım var,bu tip etekler bana güzel gidiyor,hem uzun gösteriyor hemde kalçayı kapatıyor,hem modasıda geçmez,standart bi renk,hardalla kahve arası...
gelin alışverişi için vakit olmadığından netten yapalım dedik,o vesileyle alma imkanım oldu.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah :29:

Eki Görüntüle 374523

eteğini güle güle giy :16:
ben de yüksek bel seviyorum ama doğrusu bir eteğe o parayı vermem ,sonuçta sadece bir etek giymiyoruz ,her gün farklı etek giyiyoruz ,ama özel bir gün için belki alınabilir ,gerçi ben onun için de bu kadar para vermemya :1:

delikız ben bile göremedim sen nasıl farkettin ya :27:
sen deyince dikkatle baktım,biraz gözüyor gibi ama ben aynada baktığımda çok belli olmuyordu,en kötü ihtimal içine beyaz bir yemeni bağlayarak kapatabilir,daha öncede yapmıştım :1:
sosyeteyede bakacağım: )))
ben farkederim :1:bu konuda hassasım çünkü ,şeffaf şeylerdn hiç hoşlanmam :50:

delikız bende gördüm bu şalları çokta beğendim...ama bunların kumaşı hani ipek gibi duranlar varya?(aslında ipek değil bu arada) ondan...
bu şallar,çok leke tutuyor,parfüm veya su izi dahi kalıyor :50:
eğer lazer kesim alacaksan,şifon şallardan al,onlarda aynı fiyat,ben hep onlardan aldım.hem diğeri gibi kaymıyor hemde leke tutmuyor.
orasını bilmiyorum tabi ,ekranda çok güzel duruyor almadım zaten ben de görmediği şeyden emin olamam ,dokunmam bakmam lazım :1:
iyiki de almamışım bak :1:

evet kızlar bugünki kombinimde sıra: )
yenimodadan aldığım etek,koton bluz ve dün aldığım şifon şallarımdan biri,annem sağolsun çekiverdi resmimi: )
okulda çetirmeyi unutmuşumda :1:
bu arada şalımın rahatlığğını bugün test etmiş oldum,hem çok rahat hemde kayma sorunu yok,en güzel yanıda yazın kullanımı rahat olacağa benziyor: )

Eki Görüntüle 374219
bu tonlarda bir etek ben de almak istiyorum :27:
güle güle giy :16:
etek gömlek hoş ama şalı beğenmedim :18:
içinde yeşil tonu olsa da pembe çok gözüme battı :18:
yeşil ağırlıklı şal daha ii olurdu diye düşünüyorum :16:

canım 89 tl 94 değil(sanki çok fark varmış gibi :27: :27: )
bana daha gelmedi,eşim erzurumda,ödemeyi eşim yaptığı için(kapıda ödemeli) erzuruma gitti etek,eşimde pazartesi bana kargoyla gönderecek.
ama eşimin dediğine göre kumaş kalınmış.Krep kumaşı.
yazında giyilir diye düşünüyorum,birde ben erzuruma gelin gideceğimden(malum soğuk memleket) rahatça giyerim diye düşündüm.

için rahat olsun,bitme gibi bir durumu olmaz.
çünkü halihazırda yani stokta ürün yok,sipariş üzerine çalışıyorlar ve sizin ölçülerinizi alarak yapıyorlar.
bende senin gibiydim,nerdeyse 1,5 2 ay bu eteğe aşk duydum :86:
benim belim ince ama kalçalarım var,bu tip etekler bana güzel gidiyor,hem uzun gösteriyor hemde kalçayı kapatıyor,hem modasıda geçmez,standart bi renk,hardalla kahve arası...
gelin alışverişi için vakit olmadığından netten yapalım dedik,o vesileyle alma imkanım oldu.
Rabbim sanada nasip etsin inşallah :29:

eheueheu 5 tl 5 tl'dir :D

evt 89 muş canım gördüm....stok sorunu olmaması da güzel :) ben de dıkıs dıkıyorum aslında

etek metek dıekrım ama bu cok prof. olmus yanı mahvedebılırım onun ıcın kalkısmaya gerek yok :27:

benımde belım ınce üst tarafım zayıf basen kalça var işte maşallaahh :1: dediğin gibi çok güzel olur kusurları kapatır bu

valla hiç yüksek bel etek gıymeıdm alırsam ılk olcak ıns. onun ıcın önce bi mağazalarda bakaım evet ya güzel dersem alayım :)

kzıkardeşime gösterdım bak ne güzel die benzerını Peçe'de denedim ama almadım cok pişmanım dedi :) olmadı oradan bakar buradan alırım

ben de çalıştıgım ıcın netten bakabılıyom ancak :)

aa yenı mı evlencen canım haydi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...bizim düğün alışveriş olayı biteli tickerimdada görüldüğü üzre

3 yıl 7 ay oluyo :nazar: onun içüünn kocişe önce 89 tl yi şiiirn göstermek lazım :9: erkekler tek parça için bu gibi rakamlardan korkabılıolar :9:

Son düzenleme:
Hayırlı haftalar arkadaslar

Civcivv eteğin çok hoşmuş inş üstüne tam olur :)) resim ekleyip koyarsın.
bu renk mi aldın sende?

Back
X