- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #6.161
Merhaba arkadaslar.. bende tesetturluyum uzun zamandir, ve tesettur takmakdan cok memnunun...ayrica carsaf giyiyorum..burayda hamilelik sorunlari yuzunden uye oldum, ama bu topigi gordum, benimle ayni inancalara sahip insanlari gormek cok mutlu etdi beni...araniza katila bilirmiyim ?
Ne kadar yerinde soylenmis dogru sozler arkadasim...Keske her kes anlasa ki Allah sizden bi tek kafanizi gizleyib, butun beden vucudlarinizi belli edin diye Tesetturu Yada Hicabi size emr etmemis...Allah azze ve cell sizden tamamen belli olmayacak kadar kapanmanizi emr etmis..her emirin bir illeti sebebi vardir, buda erkeklerin dikkatini cekmeyib fitneye sebeb olmamamiz iicndir. ama bizler kafamizi siki siki kapatib, her yerimizi belli edecek kadar dar giyeceksekkk ne anlami kaldi ? disarida gezen aciklardan tek farkiniz sacinizi gizlemeniz olur !
canlarım saolun bu konu kafama çok takılıyodu beni aydınlattınız şimdi daha fazla dikkat ediyorum kendime abartmamaya çalışıyorum sonuçta ben güzel olmak için kapanmadım allah yolunu seçtiğim için kapandım evladımı allahını bilerek onu anarak büyütebilmek için kapandım allahım inş.bana yardımcı olur ve istikrarlı bi şekilde devam ederim çünkü daha önceden kapanıp açıldığım için etrafımdakiler eşimde dahil açılcağımı düşünüyo allahım beni şeytana uydurmasın 2 haftadır kapalıyım ve resmen daha huzurluyum yemin ederim hepiniz saolun kızlar benim kapanmamdaki en büyük etken sizlersiniz benim için dua edin kızlar allah yolunda yürümem için dua edin.... ben doğru huzurlu yolu bulduğuma inanıyorum...........
kızlar bu arada ben bişey daha sormak istiyorum ben şimdide kuran öğrenmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum kursa gidemem sanıyorum çünkü bebek var ve bakacak kimse yok kendi kendime öğrenebilrmiyim acaba bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?........
Eki Görüntüle 429576 kızlar buda yeni pARDESÜM
Eki Görüntüle 428573 bu elbiseyi yeni aldm kızlar sizce güzelmi yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaslar NEVA STYLE dantelli sal modellerini gordunuz mu hic, deneyen var mi ?
www.tesetturavm.com da satiliyor, deneyen varsa bana yazabilir mi lutfen..
Ben kullandım, sevgili Fengshui, facebookta Tesetturisland diye bir sayfadan almıştım çok da memnun kaldım. 3 farklı rengi var bende gören herkes 'nereden aldın' diye soruyor...
Gercekten mi, peki resmini cekip gonderebilir misin mumkunse
Resimlerim var aslında ama eşim fotograf paylaşmama müsade etmiyor ne yazık ki canım ama eger istersen facebooktaki sayfalarında bütün modellerin resimleri var...
merhaba yanlış anlamassan elisenin ve pardesünün fiyatını öğrenebilirmiyim çok beyendim
bu pantolon bir tesettürlü için fazla dar değilmi?
Evet arkadaşın pantolonu fazla darmış, fakat sizi rahatsız eden nedir?
benim rahatsız etmiyor
çünkü ben tesettürlü değilim
ama dikkatimi çekti
o pantolonla o mont, aynı kısa etek giymiş bi bayan gibi gösteriyor çünkü
ve benim bildiğim kadarıyla tesettürlü bayanlar bol şeyler giymelidir, vücut hatları görünmeyecek
ama özel mesajla uyar çok içine dert olduysa.. Böyle herkesin içinde verilen öğüt, öğüt değil hakarettir ancak.. Yazık olmuş kardeşimize ama..benim rahatsız etmiyor
çünkü ben tesettürlü değilim
ama dikkatimi çekti
o pantolonla o mont, aynı kısa etek giymiş bi bayan gibi gösteriyor çünkü
ve benim bildiğim kadarıyla tesettürlü bayanlar bol şeyler giymelidir, vücut hatları görünmeyecek
bu pantolon bir tesettürlü için fazla dar değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?