Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

iyidir vallahi aynen devam bir değişiklik yok canım..sınavların ne durumda nasıl geçti???iyiydi ya orda muhabbet şimdi hangi topiğe takılıyorsunz yoksa kopukluk varmı sizlerde de...

benim sınavlarda vizeler iyiydide finallere pek çalışmadım bilmiyom sonuç ne gelir daha açıklanmadı..
herkes dağıldı bende burayı buldum burdan devam ederiz inşaallah....

ay ay ay maşallah maşallah ne güzel yakıştırmışsın eşarbını kıyafetlerini bayıldım memure hanım devamını bekliyoruz canım hepsi çok güzel özellikle şu siyah beyaz elbise çok yakışmış...
bizim ciimri kızlar beğenmiş durmuş bi yorum yapmamışlar

Son düzenleme:

açılışı bunlarla yaptık sıkça uğrarım artık canım bu arada sendeki bordo fiyonklu tunikten bendede var.. sırtında dantel detayı var.. ben siyah pantalon siyah badiyle kombnliyorum o şekildede çok şık duruyor

Son düzenleme:

ewt canım aynen ben zaten onu 500 evlerden almıştım dediğin gibi arada bende siyah pantol badiyle kombinliyorum ama artık sıcak siyah sıcağı çekiyo açık renklere döndük o yüzden kırmızı beyaz kullandım

talya çok güzel olmuşsun canım kıyafetlerini çok begendim tam benim zevkim valla
küçük kız seninmi?

ay pc çok yavaş atıcam şimdi camdan aşağı o olcak
atsam ne atraksiyon olur ama dimi

sağol ikizcim...
sen nasılsın hiç görüşemedik öbür topikte güme gitti herkes dağıldı
sende kapalıymışın çok sevindim
inşaallah burdan görüşür devam ederiz....
selam canım nasılsın....evet bayağıdır görüşemiyoruz...o topic kimse uğramayınca kapandı gibi......bende senin kapanmış olmana sevindim...
candan38 ikiz naber neler yapıyorsunz yaa tatlı kızlarla tatlı muhabetler topiğine girmiyormusunz artık bağlantıyı kopardk ne var ne yok???

iyiyim canım sen neyapıyorsun..görüşemedik bayağıdır....tatlı sohbetleri özledim.......

çok ilginç bence. ben böyle bone kullanan kimseyi görmedim şahsen. belki tamamını görsek güzel- yada değil diyebilirdik. haa bide aynı rengin farklı tonları da bu şekilde güzel olabilir belki.

canim yurtdisinda yasiyorum ben genelde araplar cok yapiyor bu sekilde ama simdi burdaki türklerde yapiyorlar artik, basörtüye göre 2 farkli boneyi uydurduktan sonra cok hos duruyor inan bana, ama esarpla degil şalla daha hoş duruyor, ben esarpla denedim cok hos olmadi ama sal baglamayi ögrenirsem birde onunla denerim artik

talya çok güzel olmuşsun canım kıyafetlerini çok begendim tam benim zevkim valla
küçük kız seninmi?

ay pc çok yavaş atıcam şimdi camdan aşağı o olcak
atsam ne atraksiyon olur ama dimi

yok canım abimin kızı:82:

maasallah canim cok begendim kiyafetlerini, cok yakistirmissin hepsi birbirinden güzel valla

teşekkür ederim

canım o boneyi nasıl yaptığını anlatabiir misin rica etsem yoksa bone öyle 2li mi çok hoşuma gidiyo görmüştüm daha önce ama çözemedim

canım o boneyi nasıl yaptığını anlatabiir misin rica etsem yoksa bone öyle 2li mi çok hoşuma gidiyo görmüştüm daha önce ama çözemedim

canim hani boneyi herzaman taktigin gibi tak ama biraz yana dogru cevir yan bagla sonra onun üstünede diger boneyi yan cevirerek tak, ay anlatamadim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…