- Konu Sahibi sedosbilal
-
gelinlik almaya üçümüz mü gittiniz canım
eşin gelmedimi
eşin diyom çünkü nikah kılımış heralde kociş yazdığına göre
hiç ikiniz başbaşa gittinizmi gelinlik bakmaya eşinle
yok ya ben ağlamam ne üzülcem amannn evlilik gibisi mi var
Ne güzel bir topik olmuş resim ekleyen arkadaşlar hepinize kocaman bir maşalahben de ekleyeyim bir tane bakayım.
Eki Görüntüle 208852 soldaki ben eşimin yiğenin düğünü.
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.maşallah zevkliymişsin beğendim paylaşımların devamını dilerim
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.
tamam canım eklerim senden de bekliyoruzdevamını isteriz ama sadece bunula kalma
tamam canım eklerim senden de bekliyoruz
tamam canım eklerim senden de bekliyoruz
güzelmiş beğendim
canım o rsimlere bakmaya çalıştım bir türlü açılmadı göremeddim yani.nişan resimlerini de bekiyoruz:80:kız benim bi sürü resimlerim var önceki sayfalara bak görürsünçektikçe de eklerim inş
yarın bi nişan var onu da çeker eklerim inş beğenecek misiniz bakalım
canım o rsimlere bakmaya çalıştım bir türlü açılmadı göremeddim yani.nişan resimlerini de bekiyoruz:80:
Eki Görüntüle 208852 soldaki ben eşimin yiğenin düğünü.
yeni gördüm resimlerini canım maşallah çok güzel bir kızsın nişanlığın çok yakışmış.kız benim bi sürü resimlerim var önceki sayfalara bak görürsünçektikçe de eklerim inş
yarın bi nişan var onu da çeker eklerim inş beğenecek misiniz bakalım
teşekkürler canım gelinlik güzel gerçekten kızımıda çok yakıştı.eşinizin yeğeninin gelinliğine bayıldım maşallah cok zevkli bir secim..
oyy ben senin topiğini yerimmm hayırlı olsunn :)) ben açığım biliyosun ama kandillerde ziyaretlere gittigimizdeki resimlerimi koyarımm sasırıcaaksınn :)))
yeni gördüm resimlerini canım maşallah çok güzel bir kızsın nişanlığın çok yakışmış.
teşekkür ederim canım beğenmene sevinim darısı senin prensesiin başına
amin canımteşekkür ederim canım beğenmene sevinim darısı senin prensesiin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?