Tesettürlü bayanlar için kombinasyon kıyafetler

tesettürlü bayanların giyim tarzını beğenmiyorum illaki belli yerlerden almalarına gerek yokki zaten giyim tarzlarının tesettürle alakası yok sadece başlarını örtmekse maharet onuda beceremiyorlar sıkma baş yasak bir örtünme şeklidir ...ama yapıyorlar
yinede setremse tekbire gide bilirsiniz çok pahalı nedendir anlamış değilim oralarda zenginlere hizmet için varlar

"sıkmabaş" neden yasakmış ki anlımayadım öyle bir yasakmı vardı türkiyede ya akannehir

sevgili ROZE eğerki bir yanlış anlatım varsa özür dilerim ama çoğunluk islami tesettürün hakkını vermiyor bunu kabul edelim okadar dikkat çekiciki kıyafetler bumu tesettür .
okadarda açık bayan varki nerdeyse tesettürlü diyesim geliyor ben aslında tesettür firmalarına çok kızıyorum. sitilistleri kimdir hep merak ederim tesettür markası diye daracık mantolar daracık elbiseleri tüm müstehcenlik segiliyor örtü yeterlimi acaba tüm vucut hatlarını sergile oh ne ala bence yanlış.
daha çok dikkat çekiyor....tesettürün amacı dışına çıkılıyor

eleştiri doğru ama yersiz olmuş:hulya:
bu insanın tesettür bilgisiyle alaklı bir durum
ben kapanalı bi sene olmadı ilk zamanlarda giydiklerimi şimdi kaldırdım bi anda olmuyor çünkü
kaldı ki benim anlamadığım- sizin için sölemiyorum - birileri ısrarla şu giyilmez böyle olunmaz diyip duruyor o kadar biliyorlarsa yapsınlar da örnek olsunlar en azından birileri bir yerden başlayarak bir farzı yerine getirmeye çalışıyor:mymeka:

Son düzenleme:
veee
eşarp bağlama şeklini yok sıkmabaş yok bilmem ne diye ayırmak da hiç hoş değil
böyle bir yasak da söz konusu değil

arkadaşlar her tesettür sayfasında bu tür tartışmaları görüyorum ve ciddi anlamda üzülüyorum.
Öncelikle islamiyette zorlama yoktur, herkes istediğini giyer "her koyun kendi bacağından asılır" ancak uygunsuz gördüğümüz durumlarda da itham etmek yerine uyarmak boynumuzun borcudur.
Dikkat ediyorsanız tesettüre uygun giyinmiyor diye isimlendirdiklerimiz genelde genç kesimler, o nedenle çok fazla müdahale etmemeliyiz zaten olgunlaştıkça daha çok tesettüre uygun giyinebiliyorlar. Ben kendimden pay biçiyorum ilk kapandığım dönemlere nazaran şimdi çok daha dikkatli giyiniyorum, ilk kapandığım dönemlerdeki bilgimle şuanki bilgim arasında dünya kadar fark var, en azından bilinçli bir tesettürlüyüm. ılk dönemler bu kadar sıkı olsaydım başımı hemen açardım, çünkü bilinçli değildim, bu nedenle islamiyetin çok sıkıcı olduğunu düşünürdüm. Arkadaşlar lütfen böyle tartışmalara girmeyelim, tesettüre uygun giyinmeyenleri kınamak yerine uyarmak her iki taraf açısından da daha iyi olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…