Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl aşabilirsin kesin karar vermen bu kararından dönmemen ben bunu yaparım aga ! demen lazım insanların senin hakkındaki düşüncelerini önemsemeyeceksin eğer elalem ne der dersen asla kapanamassın ister açık ol ister kapalı seni kimsenin nasıl düşündüğü umrunda olmamalı sonuçta sen bunu insanlar ne der diye değil allah rızası için yapacaksın şimdiden hayırlı olsun allah daim etsin canımMerhaba kapanmayı çok istediğim halde yapamıyorum bunu nasıl aşabilirim,siz kapanırken bunu
yaşadınızmı?
bu süreç çok zor canım içinden geliyor ama çoğu insan çevre baskısını kaldıramıyor arkadaşın da kastetdiği bu alışma evresini nasıl atlatacağıIcinizden gelmeli baskasinin demesiyle olmazki nasil yardimci olalim biz
Gerçekten içinden geldiği zaman kapanırsan layıkıyla kapanursın diye düşünüyorum.Merhaba kapanmayı çok istediğim halde yapamıyorum bunu nasıl aşabilirim,siz kapanırken bunu
yaşadınızmı?
Kız sus be azcık yorum yazıcam arkadaşa tecrübemi anlatacambu konun sonu ban'lı biter benden söylemesi
Sebep? Aileniz mi tuhaf karşılar yada çevrenizden mi cekiniyorsunuz? Neden yapamadığınızı anlayamadım. Emin ve kesinlikle istekli olduğunuzu sanmıyorum ben bu konuda, yani bana öyle hissettirdiniz içinizi bilemem tabi.Merhaba kapanmayı çok istediğim halde yapamıyorum bunu nasıl aşabilirim,siz kapanırken bunu
yaşadınızmı?