tesetturlu bayanlar kapanmaya nasip karar verdiniz ben çok kararsızım :((

Icinizden gelmeli baskasinin demesiyle olmazki nasil yardimci olalim biz

Merhaba kapanmayı çok istediğim halde yapamıyorum bunu nasıl aşabilirim,siz kapanırken bunu
yaşadınızmı?
nasıl aşabilirsin kesin karar vermen bu kararından dönmemen ben bunu yaparım aga ! demen lazım insanların senin hakkındaki düşüncelerini önemsemeyeceksin eğer elalem ne der dersen asla kapanamassın ister açık ol ister kapalı seni kimsenin nasıl düşündüğü umrunda olmamalı sonuçta sen bunu insanlar ne der diye değil allah rızası için yapacaksın şimdiden hayırlı olsun allah daim etsin canım

Icinizden gelmeli baskasinin demesiyle olmazki nasil yardimci olalim biz
bu süreç çok zor canım içinden geliyor ama çoğu insan çevre baskısını kaldıramıyor arkadaşın da kastetdiği bu alışma evresini nasıl atlatacağı

bende 2 sene boyunca yaşadım bunu, üzerimdede kimsenin baskısı yoktu tamamen kendi isteğim, bi anda kapanıp çıkcaksın başka türlü olmuyo hep erteliyosun

Çok düşünüp durunca olmuyor..Birden atraksiyon lazım..Çevre çok etkılı maalesef..sana saygılı olmalarını vurgula..Dik durmak şart..

Çok güzel olmuşsun diyenlere de aldanmayın.Öyle bir kapanın ki güzel olmak için değil Allah Rızası için olsun. O zaman sizinde içinize siner.Allahta yardımcı olur size bu yolda..Yani tam olarak tesettüre riayet edin ki,herkes anlasın niyetinizin sağlam olduğunu.

karar verdigin anda harekete gecmelisin. birileri soyluyor diye degil,yakisiyor diye falan diye hic degil sadece Rahman istedi diye o naif ortu ile sereflenmelisin. ben bi gece tesettur ayetlerini okurken karar verdim ve sabah evden tesetturlu ciktim. sukur o gun bu gun oldu bi an bile pisman olmadim.Rabbim tum isteyenlere nasip etsin

Merhaba kapanmayı çok istediğim halde yapamıyorum bunu nasıl aşabilirim,siz kapanırken bunu
yaşadınızmı?
Gerçekten içinden geldiği zaman kapanırsan layıkıyla kapanursın diye düşünüyorum.
Dışarda gördüğüm açıklıkla kapalılık arasında kalmış gibi;
taytlı, ful makyajlı, sımsıkı kıyafetli, kısa etekli vs vs ama herşeye rağmen türbanlı arkadaşlar gibi olmazsın sanırım içinden gelerek sadece inancın için yaparsan:KK51:

yaşadınızmı?
Sebep? Aileniz mi tuhaf karşılar yada çevrenizden mi cekiniyorsunuz? Neden yapamadığınızı anlayamadım. Emin ve kesinlikle istekli olduğunuzu sanmıyorum ben bu konuda, yani bana öyle hissettirdiniz içinizi bilemem tabi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben örtüneli üç yılı geçti bir anda oldu
Mevsimlerden yazdı Ramazan öncesiydi
şuan sanki hep kapalıymışım gibi hiç açık gezmemişim Allah yardımcın olsun çok iyi düşünHoppa

Bir anda yapmalısın canım. Düşünmeden. Yoksa inan olmuyor. Ailem çok karşı çıktı ben kararımdan dönmedim. Ayrıca Allah böyle istiyor ötesi var mı? Çevrenize kulak asmayın. Unutmayın ki hesap gününde yalnız olacaksınız.

Ben sana anlatayim çünkü kapanali daha bir kac ay oldu ben uzun zamandir istiyordum ama çevreden cekiniyodum,benim annem açık hatta.ama çok saygiliyiz ailecek birbirimizin düşüncelerine, annem bana destek oldu.çevreyi umursamadim içimden geldigi için kapandim.Allah yardim ediyo çok düşündüm en başta ama yapicam bunu deyince Allah tek tek yolunu açtı. Gercekten istiyosan hazir hissediyosan kapan,ayrica konu niye banlansin ki burada edepsiz bişey mi konusuluyor ? Ne konular var hala durabiliyo,böyle bir konu da gayet konusulabilmeli,demokratik bi siteyse burası :KK28:

Din konulari yasak o nedenle kapatiliyor

Konu sahibi icinden geliyorsa kapan kimsenin dusuncesine bakma hayirlisi olsun hakkinda

Arkadaşlar buraya yazsammi diye cok düşündüm zaten soruyu okursaniz ben eleştiri istemiyorum.kapanan bayanlarin bu sureci nasil yasadiklarini soruyorum.samimi bulan yazsin baskalari yorum yapmasin lütfen.ben tabiki Allah için kapanicam eğer öyle olmasaydi bir sal bağlamak çok kolay kapanirim.derdimi şöyle anlatayim din yönünden istiyorum belki nefsine yeniliyorum kapanamiyorum.buraya kimseye eleştiri hakki veriyorum bu tur yorumlar gereksiz benim amacim başka eğlence yapmak isteyen varsa geyik topigine yazsin.

Dini konuların yasak olması saçma değil aslında.

Biri şimdi çıkıp "islamda kapanma yok. Biz açığız. Biz müslüman değil miyiz yani" diye polemige girse, ortalık karışır.

Konu Sahibi; eleştiri istemiyorsunuz ama polemige çok açık bir konu bu.

konu kapanacak büyük bir ihtimalle.burda insanların birbirine saygısı yokki konu açık kalsın sadece bu konu için değil bambaşka bişey anlatıyorsun konuyu nelere gidiyor.

X