Tesetturlu bayanlar yardım nolurrr.....

sxixla__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
29
0
arkadaslar ben yaklasık dort yıldır kapalı bı bayanım sıkıldım hep aynı tarz gıyınmekten bana bı fıkır verırmısınız nasıl bı seyler gıyıne bılırım her önerıye acıgım yanı hem spor hem klasık tarz önerılerınızı beklıyorum özellıkle gorsel olarak paylasımlarınızı şimdiden coooook tesekkur edıyoruma.s.a.s.a.s.
 
internette görüp begendiklerimden bi kaçı cnm..
34315799hy4.th.jpg

97875271di2.th.png

57238500mw7.th.png

77956517pk4.th.png

60069391tc7.th.png
 
bugün ne giydiniz cekin bölümüne bakabilirsin ordada herkezin özel fotograflarindan esinlenebilirsin
 
Bence etnik tarzı denemelisin.Böyle etnik kıyafetler satan butik tarzında mağazalar var çok hoş ve değişik tunikler elbiseler var.Seni öyle iyi anlıyorum ki aynı sıkıntıya sahibim malesef
 
merhaba canım bu da ben.elimde bu resim vardı hemen ekleyiverdim. değişik modellerde boydan uzun elbiseler giyebilirsin dışarı çıkarken üzerine bir şal ya da kısa bir ceket alıp çıkarsın.istediğin gibi tasarlayıp terziye diktirebilirsin.pantolon üzerine kapşonlu tunikler giyip spora bürünürken pantolon üzerine kumaştan kısa elbise tarzında diktirdiğin tuniği giyerekte klasik tarza bürünebilirsin... tuniklerinde geniş kemerler kullanırsan bu tarzını değiştirir.değişik bir hava katar...

ben1.jpg
 
canım ben bi ara böyle yapıyodumbaşımı.. umarım beğenirsin :)) delikafadulden














:CüvCüv:
 
çok ilginçmiş ferideedelikafadulden
,iki tane bantmı var bone mi ne ogamyoncuiremsu
 
feridee canım ilginçmiş baya ilk defa duydum gördüm,7 yıllık tesettür hayatımda:))
ben bone kullanamıyorum canım saç bandı kullanıyorum saç bandıyla olur herhalde ama bant kayardelikafadulden
neyse ben siyah sanç bandına devam edeyimkaydirigubbakcemile5
 
canım mesela giyim tarzı olarak bugün dizimin altında kot etek altına taba rengi uzun çizme üzerine kahve rengi boğazlı bad,i bu badinin içine eşarbımı koydum badinin üzerinede kısa bir gene taba rengi deri görünümlü buluz ama mont gibi duruyo kalın onu giydim..

ayrıca hem sportif hem şık hepsini giyerim ..kot pantolon veya kumaş giyerim genelde ve üzerine kışlık, yazlık elbiseler vardır bilirsin normalde çıplak bacakla giyilir ben onları hep kot ve kumaş pantolon üzerine giyerim ayrıca çok şık kazaklar var tunik tarzı ama orta yaş için değilde gençler için hep onlardan alır giyerim ... keşke foto koyabilsem koyardım inan tüm kıyafetlerimi fikir olurdu sana..
 
Son düzenleme:
bende bi fikir vereyim sana tunik pantolon yada elbise pantolon kemerle çok şık duruyolar.dizaltı etekler çizmelerle süper durur.yazın olmaz tabii.ben şu aralar kısa ceket ve asimetrik etekler giyorum.
 
diz altı etekler çizmelerle hoş duruyor lakin bi tesettürlüye yakışmıyor bence.sonuçta bacakları belli ediyor.ben pek tasvip etmiyorum.
 
kısa elbise altına pantolon
kısa etek altına pantolon
kısa ceketler kot ceket falan
ben bu aralar buları seviyorum
 
X