canım saua eşofman yerine haşema giymiştir belki.farklı amaçlar için üretilmişler ama bence o işide görür a.s yazın plajda eriyorum resmen ben senağlama
canım saua eşofman yerine haşema giymiştir belki.farklı amaçlar için üretilmişler ama bence o işide görür a.s yazın plajda eriyorum resmen ben senağlama
alta eşofmanı giyiyorum tamamda üste uygun bişiler uyduramadım hiç.konyada istanbuldaki kadar çeşit yok belki bu yüzden belkide ben kabiliyetsizim bilemiyorum :)
bakın o kadar aradım aradım bulamadımda şimdi sizin verdiğiniz sitelerden çok tatlı bi model buldum.
yarın hemen bulup denemeyi düşünüyorum.bendede o kızda durduğu gibi güzel durur inş :))
ayy bu çok güzelmiişş..ben diyet yapıyorum şuan,aynı zamandada yürüyorum,zayıflama eşofmanım olmadı,oyüzden bende haşemamı giyip yürüdüm,ve eşofmandan daha fazla terletti.ama evde koşu bandında yürüdüm,sokakta değil yanii kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok sıkıntılı oluyor canım bu konu..
haşemanın dize kadar olanları bence hoş duruyor ama işte bayıltır sıcaktan arayalım bakalım şöle kokoş hoş bişiler:)
oges bana yaramaz cnm malesef.bunlar geçen yılın modelleri.geçen yıl denemiştim en küçük bedeni bana 2 beden büyük olmuştu.çok zayıfta değilim ama kesimler çok geniş herhalde.
bu yılki modellerde henüz buralara ulaşmamış .sabırla bekliiciz artık napalım
Merhaba , bende tesettür eşofmanları arıyodum ve bunları buldum çok rahatlar cepliler iç astarlı çok rahat ettim herkese tavsiye ederim n11 internet sitesinden satın aldım herkese oneririm :)))