Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Ay casper bayılıyorum sana :))
Her akşam yemekmi yapıyon kıs, 2 günlük yemeği bi akşamda yapsana...
Şu mum ışığını aklım almıyo yaa, loş ışık olsun diye yapıyolar ama ben yemekleri göremem be yaa :))
Işık açıkkende romantik olmass...
Sitare biraz kırık demişti kocana ama bende estetiklik sıfır, adam beni 2 günde kapıya koyacak:))

hele bi evlen o zmaan görcem ben seniiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:

Kızlaar benim mesai bitiyo, birazdan çıkıcem, bu akşam dua ederseniz sakın benide unutmayın...
Hatta diyinki;
Esra sözlüsüyle hayırlısıyla tez zamanda sorunsuz evlensin...
Sözlüsü kpss'yi kazansın, tememmi??
Sitarecim özelliknen senden bekliyorum, hamilelerin duası kabul olurmuş.
Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim müminin mümine yaptığı dua kabul olmazsa, dua eden kişiye sevap yazılırmış haberiniz ola...

yaf bi dalamadm sohbete :)) herkes bi telden konuşuyo he he sölin bakm akşama ne yemek yapcam ben :))))

malzemeleri say bakem dicek ama alışveriş yapmadıysan dün pırasa ıspanak vardı
pırsa gitti elde kaldı ıspanak :)) seçenek yok gibin görüküyo kaydirigubbakcemile3

ayy ne bilim canm az az yapıom her gün yapıom :)))
ayy mumla ben evi yakarım ışık varken de romantik olabiliyo :))))
yok yok koymas kapıya merak etme sen hehe :))))

tamam canım bil mukabele

sen de deki sitarenin bebişi hayırlısıyla sağlıkla doğsun bi de sitare yüksek lisansı bu sefer kazansın :))

malzemeleri say bakem dicek ama alışveriş yapmadıysan dün pırasa ıspanak vardı
pırsa gitti elde kaldı ıspanak :)) seçenek yok gibin görüküyo kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canm :)))
ama çorbam hala duruyo sadece böreği yedik akşam :)))
belki misafirim gelebilirse gelirse yine börek yapcam sözüm vardı ama gelmezse yemek yok heheheheeh bugn de aşkm yapsn yaf

ne yaramaz gacısın sen yaa yazdıklarını takip ediyorum her yazdığında bi muzurluk.. çok keyifli bi kişiliksin vesselam :

:roflol::roflol::roflol: öleyimdir eccik bacim

hişşşştt ben kendimi gelecekte olacek koçişe saklıyom anca onla yirim ben mumdabenneyaptımki:jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

:mymeka: hainnn

ayy ne bilim canm az az yapıom her gün yapıom :)))
ayy mumla ben evi yakarım ışık varken de romantik olabiliyo :))))
yok yok koymas kapıya merak etme sen hehe :))))

en iyisini yapıyon canım, erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş :))
Kocan seni bu yüzden daha çok seviyodur zaten
Neyse bende artık, başka fantaziler bulurum
:kedi:

ben döktürcem koceme, zaten garibime her gelişinde soruyorum ne yemek istersin diye ne yaparsanız yerim diyo, artık evlenince kaldır makarna indir hazır çorba :))
:asigim:

kız öğrenciler için az malzemeyle pratik yemekler diye bi tarif kitabı görmüştüm ben bi ara kitapçı da. ondan alırsın bi tane pratiklik kazanana kadar.

güzeller tüm dualarınız kabul olur inşş...
Tanımasak da birbirimizi dualarımızı eksik etmeyelimm
cimcimee özel dua sırasına girdin canm Rabbm seni aşkına tez zamanda kavuştursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…