- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
havamdayım tabii amannn ben kendime kendim için lazımımzemuszemuszemuszemuskavga ediyoruz ama onu bile takmıyorum:dance:
papatyada kokoşlaştı:hulya: :hulya: :hulya:
yürü bee Allahına kurban:lepi:havamdayım tabii amannn ben kendime kendim için lazımımzemuszemuszemuszemuskavga ediyoruz ama onu bile takmıyorum:dance:
merhaba kızlar
kristalcim henüz kapalı değilim gelin olmama da çok var ya birazcık çekindim yazmaya:kedi:sempatiksalakcinni
merhaba kızlar
kristalcim henüz kapalı değilim gelin olmama da çok var ya birazcık çekindim yazmaya:kedi:sempatiksalakcinni
merhaba kızlar
tbsf kaç yaşındasın tatlım :1rolleyes:
hahahayyy kızz yok benim daha öncede bi kaşık dikme girişimim oldu annem onada vermedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunda kararlıyım ama evde dikilmedik kaşık bırakmıycamaklinialirimsmile
kaç gösteriyiorum:roflol:
yürü bee Allahına kurban:lepi:
ayy sanatcım başlığa bakma sen bizbizeyiz yine eskisi gibi:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızz kaç saattir ondanmı yazmadan duruyordun.. aşağıdan bakınıyordun öle yabancımıyız biz şekerbilmiyorumkismile
evet varya kendinden taviz vermiceksin hiçbişey ve kimse için mutluluğun sırrı bu bence
olur mu canım ya sende bizim diğer gruptan arkadaşımızsın
sağol cnm benimopuyorumnanaktan
20.......kaç desem 25 a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?