- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.101
kızım ne ettiniz bunca zamann yuhhhaklinialirimsmile
salı sabahı buluştuk Şeniz akşama kadar yuppi gezdik ben öğrenci evinde kaldım 2 gün kaydirigubbakcemile2 bugün geldim eve aaayyy çok kötü oldum giderken ya nasıl üzüldüm:a015:
hüşbulduk talyaaaŞeniz
piss tbsfffffflaelaelaelaelae
kısss onun gözü üzüntüden hiç bişey görmüyorkiisempatiksalakcinni
naptın bakalım rapor ver evde heee:hulya:
anammm açıldım sahalara çıktım diyosunnsempatiksalakcinni
ee varmıydı şöyle eli ayağı düzgün olan bekar çocuğu olan bir kaynana adayıkötükedihüso
daha bu konuyu konuşmama kararı aldım:1ninca:
ne bilem bir sürü kadın vardı emme gözüme çarpan yoktu:roflol:
bu arada tbsf ne giydin bir foto çekseydin meraklandımmboshayallersmile
ohhh içimde bi huzur var hayırdır yarabbboshayallersmile
tabi canıııım:teselli:
ben evde değildim kız bugün sohbete gittim:1rolleyes:
sorma ya bol düz paça bi kot pantolon üstüne kalçada bi triko renkli çanta eşarp falan giydim montum kısaydı ay adam yicekti beni bu nee montun kısa eve gidiyoruz hadi üstünü değiş bilmemne 2.günde dizaltı trençkot dar paça pantolon boğazlı body giydim opuyorumnanaktan evlenelim ilk işi kıyafetlerimi çöpe atmak olcakmış nihaaaaaaaaaaa:roflol:
kıskanç mikropa:roflol: sende iyi yapmışsın bence adam suçsuzdu fazla mesafeli olma talyam ya seni nekadar çok sevio daha ne istiosun olumunekankayizsmile
bilmiyorum ama çok sıktı artıkın beniyerimsenibenhakkat nann belkide bukadar konuşuyoruzz diye olmuyoporrrdelikafaduldendelikafadulden
pöfffffff sen doyur o da fingirdeşsin mi birde kızlarla güç kuvvet topluyo sayende:roflol:hayırr olsun tatlımm
acayip köfte kokuyorumm heee sevdiğim acıkmış mutfaktan köfteleri çalıp çay ocağında kızarttımm gönderdim doyurdum göbüşünü.. o yedi doydu ben kokudan doydummakannehirakannehir
aferin biricik tez zamanda bi kısmet çıkcak bence..CADIARZU
bilmiyorum ama çok sıktı artıkın beniyerimseniben
pöfffffff sen doyur o da fingirdeşsin mi birde kızlarla güç kuvvet topluyo sayende:roflol:
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?