- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.121
hoşgeldinn ana kurbannnsempatiksalakcinni
benim önde abla varr... sizz bir gidinn hem bakayım evlilik belkide okadar heveslendiğimiz kadar iyi bişey değillkaydirigubbakcemile3
kıss annem çaktırmadan ablan varkenn sen hiçbiyere gidemezsin msjıı veriyor bana..Şeniz
ama cnm senin yaşında gelmiş annenin öyle düşünmesi bence saçma yani:bbo:
talya bunu dinle bebem tam senlik:teytey:
YouTube - izmirli taylan 15-Vermediler YENI 2008 CIKDI
çeyiz topiğinide terkettim:roflol: :roflol:
:teytey::teytey::teytey: kıss valla duramıyom yerimde tlf açıp benimkinedemi dinletsemmm oda aşağıda işçilerle tutuşsun halayaa:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey: kıss valla duramıyom yerimde tlf açıp benimkinedemi dinletsemmm oda aşağıda işçilerle tutuşsun halayaa:teytey::teytey:
çeyiz topiğinide terkettim:roflol: :roflol:
biraz ara verdim zaten sıkıldım artıkın:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::roflol: iyi yapmışsın canım bence herşeyi zamanında yaşa sıkılmamış olursun hevesin geçmez oan telaş heyecan falan karışık bişe olsunopuyorumnanaktan
kızlarr peşine düşmesinnn:hulya:
bayılıyorum habuna yaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bilmem yani tam sizlik amayerimseniben
:roflol::roflol: deli hatun
düğününüzde bunu çalarsınızaklinialirimsmile
susss kıss yaramı deşmee:gitme:
bizim düğün olmıycakmışş nikahh yapılcakmışşş:sinifsinif: onun ailesi düğün vs gitmiyormuş aile büyükleri amcalar dayılar..düğün olsada onlardan az kişi katılırmışş.. kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?