- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.001
ben gidiyorum kızlaar, bugün bıçak seti alıciğim :))
Herkese iyi akşamlar...
Hayatımızdan birgün daha eksildi sevilsekmi üzülsekmi(( :)))
çok moral verdin biricik sağol:sinifsinif:
kız o baya oldu.. bu başka mı onu soruyorm ayol
ne var kız ben tam okumadıydımsempatiksalakcinniüzülme yawww na-edir bu halin seninde:gitme:
missimm biriciğim geldimmm kedii kardeşş.. hoşgeldin sendeŞeniz
ya gelen giden olduu maaş verdim.. birde benimki geldii uyuz etti gitti.. uleynn yan firmanın sekreteri bile çocukla konuşmak için bahaneler arar..gıcık oldumm heptenn.. birde yakışıklı olsa gam yemicemm.. kapış kapış gidiyorralsanaalsanasmile
kiz iste pazartesi görüstügümü diyoz, sen bilmiyon onu galiba, gerci bilsende farketmez cünkü hicbisey olmadi :çok üzgünüm:
ya gittim görüstük biseyler ictik hersey süperdi, güldük sohbet ettik falan, cokda iyi ayrildik,
yani iyi anlastik derken,
eve gittim konustuk,
bundada diyorki, yok o benim pesimden kosuyormus gibi hissediyormus kendisini, yok ben takmiyormusum onu, yok deger vermiyormusum falan filan birsürü bahane iste.
yok icindeki his diyormuski olmazmis ikimizle, bastan arkadas kalalimmis falan filan.
kestim görüsmeyi napiyim bende, sinir ya benneyaptımki
aaa saat kaçta başlıyo cnmCADIARZUçalişmalara başlıyacam artık inş
trt 1 de çeyzi programı başlamış izliyomusun
bu isimlerde gözükmüyo ya çok gıcık
ya gelen giden olduu maaş verdim.. birde benimki geldii uyuz etti gitti.. uleynn yan firmanın sekreteri bile çocukla konuşmak için bahaneler arar..gıcık oldumm heptenn.. birde yakışıklı olsa gam yemicemm.. kapış kapış gidiyorralsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?