Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ben gidiyorum kızlaar, bugün bıçak seti alıciğim :))
Herkese iyi akşamlar...
Hayatımızdan birgün daha eksildi sevilsekmi üzülsekmi (( :)))

cimcime m güle güle canım.. alınca fotosunu ekle bizde görelim..

bende çıkıyorum kızlar..akşam gelirim.. yemek yapıcam.. annem rahatsız biraz..öptüm hepinizi

kız o baya oldu.. bu başka mı onu soruyorm ayol

kiz iste pazartesi görüstügümü diyoz, sen bilmiyon onu galiba, gerci bilsende farketmez cünkü hicbisey olmadi :çok üzgünüm:

ne var kız ben tam okumadıydımsempatiksalakcinniüzülme yawww na-edir bu halin seninde:gitme:

ya gittim görüstük biseyler ictik hersey süperdi, güldük sohbet ettik falan, cokda iyi ayrildik,
yani iyi anlastik derken,
eve gittim konustuk,
bundada diyorki, yok o benim pesimden kosuyormus gibi hissediyormus kendisini, yok ben takmiyormusum onu, yok deger vermiyormusum falan filan birsürü bahane iste.
yok icindeki his diyormuski olmazmis ikimizle, bastan arkadas kalalimmis falan filan.
kestim görüsmeyi napiyim bende, sinir ya benneyaptımki

missimm biriciğim geldimmm kedii kardeşş.. hoşgeldin sendeŞeniz

ya gelen giden olduu maaş verdim.. birde benimki geldii uyuz etti gitti.. uleynn yan firmanın sekreteri bile çocukla konuşmak için bahaneler arar..gıcık oldumm heptenn.. birde yakışıklı olsa gam yemicemm.. kapış kapış gidiyorralsanaalsanasmile

aklinialirimsmile gene kiskandi bizimki aklinialirimsmile :jeyyar:

bunların hepsimi aynı ya dayaklık klava:

çalişmalara başlıyacam artık inş
trt 1 de çeyzi programı başlamış izliyomusun
bu isimlerde gözükmüyo ya çok gıcık
aaa saat kaçta başlıyo cnmCADIARZU

hani nan benim maaşım
öpmeyi biliyon hemde şapur şupur:dilcikar:kötükedihüso

kız bu ne seninki de heralde bulunmaz hint kumaşı
gerçı şimdi bazı kızlar atlıyolar öyle olanların üstüe devir değişti gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…