Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

biricik bende youtube açılmıyoki yaa (
Şu uzaklık konusunda haklısın aslında bazen öyle düşünüyorum, iki taraftanda ayrı olcaz, sadece ben ve o olacağı için birbirimize daha çok bağlanırız
boshayallersmile

hııı dalga geçceksin dimi çakal karalamamla yemmezler kuşum küsüm sağa daha resim mesik yok unut

ooo tam benim kafadelikafadulden

cimcime eses negüzel ya bende yalnız kalmak için bütün haince planlarımı uyguluycam hedef yurtdışı

ooo senin hedef biraz daha büyük canım...
Bende aslında ıstanbul'dan kurtulup küçük bir şehirde yaşamak için dua etmiştim, Rabbim kabu etti galiba :))

oooh daha ne istiosun ya yalnızlık gibisi varmı kk var biz yalnız bırakmayız seni kocişin var doya doya evliliğinin keyfini çıkar aah benimde arayıp bulamadığım ıssız bi adada yaşasam ık demem:roflol:

canım sözlümün çevresi çok orada askerlikten önce hiç boş vakti yokmuş, bana vakit ayıramaz diye korkuyorum, ama manevi bakımdan gitmek istiyorum şahsen, orada kendimi daha çok geliştirebilirim.

ya istanbul çok güzeş bi şehir bende oraya gelin gidicem planlarım tutmazsada evlilik zor iş birbirine alışma süreci falan yalnız yaşamak daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…