Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yha bnce bu kadar karışmamaları lazım tamam aile sonuçta ama o evde sdiz yaşayacaksınız mesela yanınızda gelebilirler ama herşey sizin zevkinize göre olur opuyorumnanaktan

Valla ykz abla karışmamaları lazım ama nedense aileler çiftten daha çok müdahale ediyorlar sanki onlar yaşayacak.
Banada saat almışlar malesef, oysaki ben buradan almak istiyordum (

evet ya, bizde de ablam karıştı
neyseki gidiyor yarın akşam memlkete
koltuk tk nı, aldığım yüzüğü, nişanlımın arabasını ve nişanlımı beğenmiyor
beğenmediği gibi beni de etkiliyor suçluyor sürekli...

ayy benim ablamda her yaptıklarına laf söylüyor, neden kıyafeti güzel getirmemişler (oysaki sözde hiçbişey alınmaz bizde ama yinede getirdiler) neden saati almışlar falan filan.
Sonuçta sen beğendiysen kimsenin karışmaya hakkı yok...

böyle şeylere kulak asmayın kızlar eşiniz olucak kişiye odaklanın tamam onlarıda siilp atmayın ama hayatınızada müdahale etmeye hakları yok yani...

böyle şeylere kulak asmayın kızlar eşiniz olucak kişiye odaklanın tamam onlarıda siilp atmayın ama hayatınızada müdahale etmeye hakları yok yani...

ya nişanlıları rahat bıraksalar olmazmı?
ablamla aram açıldı
küstü bana
zaten stresteyim birde bu çıktı
sanki kendi kullanacak kendi geçinecek onunla...

kızlar sıkmayın canınızı nişanlınızada anlatmayın ablanızla ilgili sorunlarınızı sonuçta siz abla kardeşsiniz unutulur geçer bir süre sonra ama eşiniz unutmayabilir bndeen size tavsiye çok tecrubeliyim bu konuda bnde yaşadım anlattığınız şeyleri...tabi sıkıntı oluyor düğün evresinde böyle şeyler haklısınız...

selam kizlaaar
ay bende bazen kizkardesimin nisanlisigil hakkinda bisiler diyom eyvahedigeldismile
ama onlarin yaptiklari hatalari kizkardesimde biliyor zaten, beraber cekistiriyoruzz eyvahedigeldismile
ayrica nisanlisinida severim yani, iyidir bizim damat zemuszemus

alınacak eşyalara yada neyin nasıl yapılacağına karışma hakları varmı ?

tabiki yk ama kaışmak istiyolar işte onu al bunu alma sanki kendilerine ikinci ev kuruyolar kendi zevklerinisizin üzerinde uygulamaya çalışıyolar yada içinde kalanları size yaptırmaya çalişıyoalar en iyisi nişanlıların kendileri gitmesi illada geleceklerse onları kırmadan nazikçe halletmek gerekir sonuçta hep yüzyüze bakılacak

boşver ablalar,büyükler hep mükemmeli bize yakıştırırlar onun çin söyleniyodur sen seviyosan onun dedikleine alırma bu günlerde daha yoğun yaşadığın için duyguarını onların bazı sözleri sana dokunur onun için duymamak lazım bazen, kırmamak ve kırılmamak için

Cumanız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar...

Allahım, hayatta bıraktığın sürece bizi dinin üzerinde sabit kıl, Rabbim bu mübarek günde bizleri Allah'ın rızasına muvaffak etsin. Allah'ın selamı üzerinize olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…