Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

olsun yolu yarılamıssn :1rolleyes: düğn ne zman peki bide kaç yaşındasın :ecrin_bebek:

boshayallersmile 25 yaşındayım afyonluyum..sağlık memuruyum ardahanda görev yapıyorum osmaniyeye gelin gideceğim...eşim öğretmen... düğünüm 30 haziran-1 temmuzda afyonda 2-3-4 temmuzda osmaniyede olacak allah nasip ederse hepinizi beklerim gelsenizyaaa düğüne :teytey:

Ayy siz ayrı şehirlerdemiydiniz yaa
Benim sevdiceğimde 8 mayısta ıstanbul'da olacak inşallah çok özledim onu yaa...
17 mayısta kayınvalidem gelecek, 18 haziran nişan
:teytey:

Ayy siz ayrı şehirlerdemiydiniz yaa
Benim sevdiceğimde 8 mayısta İstanbul'da olacak inşallah çok özledim onu yaa...
17 mayısta kayınvalidem gelecek, 18 haziran nişan
:teytey:

evet ayrı şehirlerdeyiz malesef o osmaniyede ben ardahanda... genelde hep uzaktık işler dolayısıyla Allah inşallah bundan sonra ayırmaz...kimseyii sevdiceğiyle bir eylesin...seninde hayırlı olsun janım

Hoşbulduk kızlar güzel duanıza bende katılmak istedim sevdiceklerinize kavuşuyormuşsunuz sanırım Allah hayırlısıyla tüm sevenleri kavuştursun inşAllah

Son düzenleme:
evet ayrı şehirlerdeyiz malesef o osmaniyede ben ardahanda... genelde hep uzaktık işler dolayısıyla Allah inşallah bundan sonra ayırmaz...kimseyii sevdiceğiyle bir eylesin...seninde hayırlı olsun janım

Saol canımcım, benim sözlüm şuan Keşan'da ama askerlik bittikten sonra Van'a görevine dönecek ( Asıl askerlik o zaman başlayacak bizim için çünkü şuan çok rahat en azından haftasonları görebiliyorum... Bir sorun çıkmadan hayırlısıyla evlensek, çok iyi olacak

Hoşbulduk kızlar güzel duanıza bende katılmak istedim sevdiceklerinize kavuşuyormuşsunuz sanırım Allah hayırlısıyla hepimizi sevdiğimize kavuştursun Rabbim

Amin canım, sen nişanlımısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…