- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.081
hoşbuldum canım benm.. ne derdi yine kız..klava: geliyo sopa.. hayırdır tatlım :teselli:
bizz iyizz guzummmm sen nasilsin, bizde özledikk Şeniz
başka hangi topik var ki:uhm:
tesettür adına o kadr çok topic açıldı ve kapandı ki canım.. hangisine yazıcam şaşırdım :bbo:
evet ya nasıl kapanıyo sürekli nieki
amaaan ya uzakta olunca da şöyle bi sıkıntı oluo adım adım takip edeiorum nerdesin zurnasın pup ne hali varsa görsün bananeki sövcemm tövbe rabbime tesettürlü tesettürlü ağzımı bozcak hasta manyak
ne şişkosu kız azcık balık etlisin yakışmış boşveerrr gayet güzelsinopuyorumnanaktan
iyiym bende canım.. özledim geldim :1hug:
bende anlamadım canım sorma :uhm:
senin ki nerde ki canım? sende mi uzaksın sevdiceğine?
ah talya ah beni en ii sen anlarsınalsanaalsanasmileezcem başını ha böle
saol canimmmmmmm, sen benden yüzbinkat güzelsin ama Şeniz
nede iyi ettinnn :1hug:
ne sevdisi ben sevmiorum artık ona küsüm salak kıbrısta
:roflol::roflol: talya allah seni neetmesin, essekler cenneti diooo ya hahaha :roflol:
azcıkında oklavaklava: klava:
niye küstün yahu.. gerçi kesin bi eşşeklik yapmıştır.. erkeklerin hepsi aynı canım.. can çıkmayınca huy çıkmaz.. benim de yarı ömrümü götürdü bizim ki
gııız öle deme ağlarım bak ben senin stilini çok beğeniorum ki okadar zor beğenen bi insanım bilemezsin hıh forslu ol mütevazi olmaya gerek yok böle konularda allah güzel yaratmış bizi maşallah dimi bebişim
geldiğimde attım zaten msjı bu akşamda öldüremedin diye... sabah ola hayrola diyor psikopat manyaq:):) zaten kaçkere kaza yaptık sayısını unuttum o değil bizlen birlikte diğerleride gidicekeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?