Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

amaaan ya uzakta olunca da şöyle bi sıkıntı oluo adım adım takip edeiorum nerdesin zurnasın pup ne hali varsa görsün bananeki sövcemm tövbe rabbime tesettürlü tesettürlü ağzımı bozcak hasta manyak

hahahayyy içinden sövdüklerin bağdata köprü olmuştur kesin... belli çok kızmışsınnkaydirigubbakcemile3

bende akşam benimkini kızdırdım canıma kastetti manyaqq... arabayı hızlı kullandı işten gelirken çarpıyorduk gene biyerlere bi gün boylıycaz eşek cennetini ama ne zamanbilmiyorumkismile

saol canimmmmmmm, sen benden yüzbinkat güzelsin ama Şeniz

nede iyi ettinnn :1hug:

gııız öle deme ağlarım bak ben senin stilini çok beğeniorum ki okadar zor beğenen bi insanım bilemezsin hıh forslu ol mütevazi olmaya gerek yok böle konularda allah güzel yaratmış bizi maşallah dimi bebişim

:roflol::roflol: talya allah seni neetmesin, essekler cenneti diooo ya hahaha :roflol:

geldiğimde attım zaten msjı bu akşamda öldüremedin diye... sabah ola hayrola diyor psikopat manyaq:):) zaten kaçkere kaza yaptık sayısını unuttum o değil bizlen birlikte diğerleride gidicekeyvahedigeldismile

iti an ............tövbe rabbime ya aşkım nasılsın dio ne dersiniz şimdi ben okadar sabırlı bi insanmıyım ya burdan doğru iki kurşun yollasam

niye küstün yahu.. gerçi kesin bi eşşeklik yapmıştır.. erkeklerin hepsi aynı canım.. can çıkmayınca huy çıkmaz.. benim de yarı ömrümü götürdü bizim ki

ne oldu tatlım aileyle tanışçaktın sende geliyorlarmıı:kedi:

haklisin bebegimmmmmmmmmmmm :asigim: Şeniz masallahhh zemuszemus bayanssulusmile

geldiğimde attım zaten msjı bu akşamda öldüremedin diye... sabah ola hayrola diyor psikopat manyaq:):) zaten kaçkere kaza yaptık sayısını unuttum o değil bizlen birlikte diğerleride gidicekeyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: giz kopuommmmmmmmmmmmmmmmmmm yavas gittttttt :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay nasil güldüm manyak,mesaja bak, "bugunde öldüremedin" hahahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…