- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.461
gördüm canım sağol
diktirecek olursam tasarladım bişey ama
diktirebilecekmiyim onu bilmiyorum :1no2:
bide geçmişten bütün yazıları okuyarak geliyorum ama herkese yetişemiyorum yazı konusunda malesef
ebru şahinin miydi bebiş Rabbim bağışlasın annesi ne tatlı bebiş o
ben korkarım öyle ulu orta bebeğimin resmini koymaya vallahi
nazar değer annesi
sitare burçlarla yorumlarına bakıyorum
bende pek meraklıyım burç işlerine baya yorum getiririm
ama ben kendime yorum getiremiyorum sırnaşık şey
selenay sendende bir yorum alalım o zaman :))
Ben balık sözlüm boğa süle bakalım hadi...
cimcimecim aynı dertten ben de muzdaribim öğretmenim ama kapalı çalışamıyorum malesef.
evlenmeden önce açık çalışıyordum ama o zaman henüz mezun değildim. okul bitip evlenince açık çalışmak zor geliyor. onun için aç şunun iç aç ne zaman kapancaz ozaman dedim artık.
istanbul da nerde oturuyorsun canım anadolu yakası yada avrupa? dindar bi yerde çalışıyorsun demek ki ne mutlu sana :)
Canım banada bir liseden bilgisayar öğretmenliği teklifi geldi, ama istemedim, içeri girince açıp dışarı çıkınca kapamak pek doğru gelmiyor bana, içeridekiler erkek değilmi sanki??
Geçen sene kurumsal bir şirkette çalıştım, sadece ben kapalıydım ama çok huzursuzdum çünkü kendi tabirleriyle çok moderndiler, bense yobaz...akannehir Muhasebe müdürü benimle hiç muhattap olmazdı, çok nadir muhabbetimiz olmuştur aslında bir çoğunun tabusunu yıktım ama çok huzursuzdum, yılbaşlarında hem şirkette hem dışarıda eğlenceleri oluyordu katılmak zorunda kalıyordum tek ben kapalı olunca çok zor oluyordu, sonuç itibariyle çıktım oradan.
Şimdi ise turkcell çözüm ortağındayım, bir ofis ortamı, tek bayan benim ama patronum çok iyi hiçbir konuda desteğini esirgemiyor benden. Başım kapalı, namazımı kılabiliyorum en azından vijdanım rahat, maaşım gerçekten çok az ama ne yapalım, bereketsiz çok maaştansa bereketli az maaşı yeğlerim
klava:
:lepi::lepi::lepi:
kutluyorum seni tatlım tercihlerinden ve hem fikir olduğumuz fikirlerinden dolayı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yasakkelimeyasakkelime
:dilcikar::dilcikar:
biz bi kere 2 kişiyiz bizi dövemezsin kıyamazsııınn opuyorumnanaktan
oy nasıl kıyarım yaa, kızçen doğsada resimlerini göstersen, sıkarım yanaklarını :))
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
seninle iyi anlaşıcaz, hemfikirlerimle muhabbeti çok severim
konu ne kızlar
Slm bizimkilerbu topiktemiartık talyacm sen burdasın galiba biricik toipiğin hayırlı olsun diğertopiğe kimseuğramıosanırım ben yokken herkes dağılmış sanki
kızlar ya bişey sorsam bildiğiniz tesettür tatil yerleri varmı, yazın yengem gitmeyi planlıyor.
Armutlu'yu biliyorum sadece orada da havuzlar falan hep paralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?