Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ohh çok sevindim ozaman zahmet olmazsa ben de kendim için bi yorum alabilir miyim senden?
ben balık kocişim koç :) farklı birinden yorum almak güzel olcak

Slm bizimkilerbu topiktemiartık talyacm sen burdasın galiba biricik toipiğin hayırlı olsun diğertopiğe kimseuğramıosanırım ben yokken herkes dağılmış sanki

Canım banada bir liseden bilgisayar öğretmenliği teklifi geldi, ama istemedim, içeri girince açıp dışarı çıkınca kapamak pek doğru gelmiyor bana, içeridekiler erkek değilmi sanki??
Geçen sene kurumsal bir şirkette çalıştım, sadece ben kapalıydım ama çok huzursuzdum çünkü kendi tabirleriyle çok moderndiler, bense yobaz...akannehir Muhasebe müdürü benimle hiç muhattap olmazdı, çok nadir muhabbetimiz olmuştur aslında bir çoğunun tabusunu yıktım ama çok huzursuzdum, yılbaşlarında hem şirkette hem dışarıda eğlenceleri oluyordu katılmak zorunda kalıyordum tek ben kapalı olunca çok zor oluyordu, sonuç itibariyle çıktım oradan.
Şimdi ise turkcell çözüm ortağındayım, bir ofis ortamı, tek bayan benim ama patronum çok iyi hiçbir konuda desteğini esirgemiyor benden. Başım kapalı, namazımı kılabiliyorum en azından vijdanım rahat, maaşım gerçekten çok az ama ne yapalım, bereketsiz çok maaştansa bereketli az maaşı yeğlerim

:lepi::lepi::lepi:
kutluyorum seni tatlım tercihlerinden ve hem fikir olduğumuz fikirlerinden dolayı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar ya bişey sorsam bildiğiniz tesettür tatil yerleri varmı, yazın yengem gitmeyi planlıyor.
Armutlu'yu biliyorum sadece orada da havuzlar falan hep paralı

yaa Allahm bu ne tatlılık nazarlar değmesinn benm de kuzenmn bebeği var benm meleğim o senin kızına da benziyo off çok özledim yaa bi ay sonra gelecek inş o zaman hasret gidermem lazmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…