- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.561
sengözlerimebaksanabhihoyyytbiz iyiyiz sen de iyiysen tamamdır :))
geleni kovduk geleni kovduk şimdi kaldık dımdızlak ortada:roflol: :roflol: :roflol:yok canım aynı beklemedeyiz sende gelişme varmı boshayallersmileboshayallersmile
çok ağır işliyo pizzayı severmisin bende çok severimdecokacimcoook
bu topikte sultano yüzünden kapansın mı hee:roflol: :roflol: :roflol:yakarım sultano senisırnaşık şeyya o değil topik kapancak o nasıl poz öyle kaydirigubbakcemile3
ben anlamam bi kere canım çektimi yerim tutamam kendimi:roflol: :roflol: :roflol:unut artık onu sen kendine başka bul:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:haklisin biraz ayip bir resim ama hos görün artik, askimiz cok büyük nede olsa:asigim: :roflol::roflol::roflol:
giz yime benim askimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: :gitme: :1shok:
o gün senin günün canım senden başka kimsenin yorum yapmasına izin vermemelisin.
sen ve eşin nasıl istiyorsanız öyle olmalı siz karar vermelisiniz. geri dönüp baktığında bu niye böyle olmuş keşke şöyle olsaydı dememek için içinde uhte kalmaması için kimi gerekiyorsa onu ikna etmelisin. ki bence kimseyi ikna etmek zorunda da değilsin.
kızlar bana eccük müsade
yarın kaynanamlarda kuran okuması var oraya gitcem ne giycemi şimdiden ayarlıyım bide acıktık kızımla bişiler yiyelim yine geliriz opuyorumnanaktan
ben bunu bulana kadar neler cektim biricikkk :mymeka:
temem gi eylülgüzeli göndereyim hemen hamsi sana -tatlicadiarzu-
ay benim annemi bir bilseniz kendi istediklerini bana yaptırmk istiyo ne yapıcam bilmem hiç zevklerimiz uymuyo çık zor olacağını düşünüyorumbilmiyorumkismile:umursamaz::gitme:
kızlar bana eccük müsade
yarın kaynanamlarda kuran okuması var oraya gitcem ne giycemi şimdiden ayarlıyım bide acıktık kızımla bişiler yiyelim yine geliriz opuyorumnanaktan
:hulya:
Allah kabul etsin görüşemezsek kandilin mubarek olsun duanı eksik etme. afiyet olsun
demek ki kendi yapamadıklarını içinde kalanları sana yaptırmak istiyo yarın öbür gün de sen kızına aynı şeyi yaparsın o düğün ister sen sade olsun dersin. böyle sürüp gider(
Allah kabul etsin
duanda bizleride unutmaayerimseniben
ay sultan güldürdün beni :))
Bende birazdan çıkıcam kızlar mesaim bitiyo şimdiden herkeslere iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere...
Bizde cuma günü kardeşim için kuran okutucaz :))
ay sultan güldürdün beni :))
Bende birazdan çıkıcam kızlar mesaim bitiyo şimdiden herkeslere iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere...
Bizde cuma günü kardeşim için kuran okutucaz :))
eşarbını yisinler seninaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?