Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

selen_ay banada el atıver bi gerci tum burc fallarına bizim uyumsuz olduğumuzu soyluyolar ama:umursamaz:
ben kova sevgilim yengec

kızlar bana eccük müsade
yarın kaynanamlarda kuran okuması var oraya gitcem ne giycemi şimdiden ayarlıyım bide acıktık kızımla bişiler yiyelim yine geliriz opuyorumnanaktan

biz iyiyiz sen de iyiysen tamamdır :))
sengözlerimebaksanabhihoyyyt
yok canım aynı beklemedeyiz sende gelişme varmı boshayallersmileboshayallersmile
çok ağır işliyo pizzayı severmisin bende çok severimdecokacimcoook
geleni kovduk geleni kovduk şimdi kaldık dımdızlak ortada:roflol: :roflol: :roflol:
severimde pek yemem cnmkaydirigubbakcemile3

ya o değil topik kapancak o nasıl poz öyle kaydirigubbakcemile3
bu topikte sultano yüzünden kapansın mı hee:roflol: :roflol: :roflol:yakarım sultano senisırnaşık şey
haklisin biraz ayip bir resim ama hos görün artik, askimiz cok büyük nede olsa :asigim: :roflol::roflol::roflol:

giz yime benim askimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: :gitme: :1shok:
ben anlamam bi kere canım çektimi yerim tutamam kendimi:roflol: :roflol: :roflol:unut artık onu sen kendine başka bul:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ay benim annemi bir bilseniz kendi istediklerini bana yaptırmk istiyo ne yapıcam bilmem hiç zevklerimiz uymuyo çık zor olacağını düşünüyorumbilmiyorumkismile:umursamaz::gitme:

ay benim annemi bir bilseniz kendi istediklerini bana yaptırmk istiyo ne yapıcam bilmem hiç zevklerimiz uymuyo çık zor olacağını düşünüyorumbilmiyorumkismile:umursamaz::gitme:

demek ki kendi yapamadıklarını içinde kalanları sana yaptırmak istiyo yarın öbür gün de sen kızına aynı şeyi yaparsın o düğün ister sen sade olsun dersin. böyle sürüp gider (

ay sultan güldürdün beni :))
Bende birazdan çıkıcam kızlar mesaim bitiyo şimdiden herkeslere iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere...
Bizde cuma günü kardeşim için kuran okutucaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…