Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sen kapalı diilmisin cankuş
yok cnm değilim anam olmaz dedi ben de şu liseyi bitireyim ondan sonra kapanırım dedim
ayy yan etki yapıyodur o da canm yaa

o mu yan etki yaptı bilmiyorum da normalde 6 gün süren reglim bu ay 11 gün sürdü ilk defa böyle bişey oluyor:çok üzgünüm:
yüzümde minik minik kızarıklıklar oldu
bunlar acaba onun yan etkisi mi bilmiyorum forumda araştırayım bakayım öyle yan etkileri varmıymış

canım anneni ikna edersin inşallah bende senin gibiydim eşarp bakıp alıp duruodum yıllardır krndimi hazırladım derken ule bi zorlandım daha henüz alışamadım karar verdiğin zaman sana bu işin püf noktalarını anlatırım taze türbanlı olarakŞeniz

sanat bi bak bakalm inş ilaçla ilgili deildirr
tbsf bende kısmen düşünüyorum da bi türlü karar veremiyorum hele tepkiler nasl olur onu düşünüp duruom

papatya seni gördükçe aklıma papatya baharında şarkısı gelio olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

annemin sanmıyorum ikna olacağını ama bakalım hayırlısı
sana annen karşı çıktı mı ailen kapalı mı annen falan

tbsf bende kısmen düşünüyorum da bi türlü karar veremiyorum hele tepkiler nasl olur onu düşünüp duruom

kapalı değil misin şimdi caspersy

ya ne tepkisi ya boşver banada hiç ummadığım insanlar köstek oldu şok oldum normalde varya ayyy böğğ iğrençsin desinler kimseyi bi gram takmam ben beğendiysem yada karar verdiysem ama bu konuda benim eksikliğimmidir nedir çok hassaslaştım ay nasıl garip oldum dışarı çıkamıorum falan derken bunlar normal şeylermiş herkesin başına geliyo ve alışıyosun bak ben şuan çok mutlu ve huzurluyum bide insana ayrı bi güzellik ağırlık katıyo kalbin rahat oluyo bence kararsız kalma böyle bi düşüncen varsa biran önce kesinleştir yarına çıkacağımızı kim garanti edebilir ben kendi açımdan dedimki zaten yeterince eksikliğim var bide bunun günahınamı gircem biyerden başla allah yardımcın oluyo her güzel şeyin bi sıkıntısı var tabiki

annemin sanmıyorum ikna olacağını ama bakalım hayırlısı
sana annen karşı çıktı mı ailen kapalı mı annen falan

kapalı değil misin şimdi caspersy
hayır canmm değilimm
ama kapansam ailem çok sevinir

canm haklısın belki de tam karar veremiyorum böyle diyorum
evde eşim kapalı görünce bile aşkm kapan bak hemde çok yakışıo deyip duruyo zaten

bu mübarek günde edilen dualar kabul olur kapanmak isteyen arkadaşlar sizin içinde güzel bi vesile olur inşopuyorumnanaktanbu topiğe gelmeniz bu işi düşünmeniz bile bi adımsır bende açıkken çok kararsız kalıp erteliodum allah razı olsun aşkoşum yardımcı olduŞeniz kimsenin desteğine ve yardımına ihtiyaç duymamak lazım gerçi insan oğlu çiğ süt emmiş bize bizden fayda var allahtan yardım isteyin dua edin biran önce karar verirsiniz inşallah elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım kızlar bende çok zorlandım sizi çok iyi anlıyorum

kizlar herkese selammmmmmmmmmmmmmmm, herkesin kandili mübarek olsun, bütün dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun insallah, günahlarimiz affedilsin

kizlar bu gece cok acayip bir rüya gördüm ya,
2 tane oglum varmis, birini yeni dogurmusum, ötekide daha kücük ama,
ama evli degilmi$im, sadece imam nikahliymisim, nisanliymisim galiba kafamçokkarıştı
diyomu$umki
"hic böyle hayal etmemistim dügünümü, dügünümü cocuklarimlami yapcam" diyip üzülüyormusum bi yandan.

sonrada kendimi mahkemede buluyorum, o cocuklarimin babasindan bosaniyormusum. ulen evli degilimki nasil bosaniyorum. kafamçokkarıştı

cok ilgincti hayirdir insallah
ama annelik duygusu cok farkliymis, bebeklerimi cok seviodum herkesten koruyordum :asigim:

hayır canmm değilimm
ama kapansam ailem çok sevinir

canm haklısın belki de tam karar veremiyorum böyle diyorum
evde eşim kapalı görünce bile aşkm kapan bak hemde çok yakışıo deyip duruyo zaten

herkese yakışır ya ben böyle açıkken çok gösterişli süsülü püslü giyiniodum annem bigün dediki alin sapık pis adamları sana bakıo hoşunamı gidiyo bu laf bi içime koydu varya oan anladım yasaklar cazip gelio insan anlamıo şeytanda saolsun iş başında böyle düşünmek lazım o günden sonra kıyafetime acayip dikkat etmeye başladım derken bu yılda kapandım zor bi iş ama karar verdikten sonra allah yardım edio kızlar ya olumlu düşünün bu dünya fani hepimiz biliyoruz

benim aşkım da yardımcı oluyor sana çok yakışıyor diyor hatta ben de kendime çok yakıştırıyorum ama annem evlenene kadar olmaz dedi sanki kötü bişey yapayım diyorum
ah ah Allah yardımcımız olsun hepimizin
caspersy keşke bana da karışan olmasaydı ailem ben kapandığımda mutlu olsaydı hiç beklemezdim

hayırdır inşallah canım ilginç bi rüya bende arada anne oluyorum ya demek tek değilmişim çocuğu kucağıma aldım nası bi duygu aaaayyy ule safa klava: sultan hemen evlenioruz çocukları bile gene büyütürüz:dance:

tbsf haklısın canm benmm
kıyafet olarak gösterişli süslü püslü asla giyinmem zatenn
eşimn kıskançlığından dolayı da pantolon üstü tunik tarzı daha uzun şeyler giyiyorum
kıyafet benm için zorluk olmaz da işte bilmiyorum ya
Rabbime çok dua etcem yardm etsn yol göstersn tez zamanda bende size eşarbımı yaktmm yaa deim :))

canım senin durumun daha zormuş ama ailen tamamiyle karşı diil bilinçsizce bi yaklaşım diret bence kabul ediceklerdir annene evlenene kadar yaşıycağımı nerden biliosun annecim cehennemde yanmam hoşunamı gidicek de:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…