- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.941
yok cnm değilim anam olmaz dedi ben de şu liseyi bitireyim ondan sonra kapanırım dedimsen kapalı diilmisin cankuş
ayy yan etki yapıyodur o da canm yaa
annemin sanmıyorum ikna olacağını ama bakalım hayırlısıcanım anneni ikna edersin inşallah bende senin gibiydim eşarp bakıp alıp duruodum yıllardır krndimi hazırladım derken ule bi zorlandım daha henüz alışamadım karar verdiğin zaman sana bu işin püf noktalarını anlatırım taze türbanlı olarakŞeniz
sanat bi bak bakalm inş ilaçla ilgili deildirr
tbsf bende kısmen düşünüyorum da bi türlü karar veremiyorum hele tepkiler nasl olur onu düşünüp duruom
sanat bi bak bakalm inş ilaçla ilgili deildirr
tbsf bende kısmen düşünüyorum da bi türlü karar veremiyorum hele tepkiler nasl olur onu düşünüp duruom
hayır canmm değilimmannemin sanmıyorum ikna olacağını ama bakalım hayırlısı
sana annen karşı çıktı mı ailen kapalı mı annen falan
kapalı değil misin şimdi caspersy
ya ne tepkisi ya boşver banada hiç ummadığım insanlar köstek oldu şok oldum normalde varya ayyy böğğ iğrençsin desinler kimseyi bi gram takmam ben beğendiysem yada karar verdiysem ama bu konuda benim eksikliğimmidir nedir çok hassaslaştım ay nasıl garip oldum dışarı çıkamıorum falan derken bunlar normal şeylermiş herkesin başına geliyo ve alışıyosun bak ben şuan çok mutlu ve huzurluyum bide insana ayrı bi güzellik ağırlık katıyo kalbin rahat oluyo bence kararsız kalma böyle bi düşüncen varsa biran önce kesinleştir yarına çıkacağımızı kim garanti edebilir ben kendi açımdan dedimki zaten yeterince eksikliğim var bide bunun günahınamı gircem biyerden başla allah yardımcın oluyo her güzel şeyin bi sıkıntısı var tabiki
papatya seni gördükçe aklıma papatya baharında şarkısı gelio olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
hayır canmm değilimm
ama kapansam ailem çok sevinir
canm haklısın belki de tam karar veremiyorum böyle diyorum
evde eşim kapalı görünce bile aşkm kapan bak hemde çok yakışıo deyip duruyo zaten
kizlar herkese selammmmmmmmmmmmmmmm, herkesin kandili mübarek olsun, bütün dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun insallah, günahlarimiz affedilsin
kizlar bu gece cok acayip bir rüya gördüm ya,
2 tane oglum varmis, birini yeni dogurmusum, ötekide daha kücük ama,
ama evli degilmi$im, sadece imam nikahliymisim, nisanliymisim galiba kafamçokkarıştı
diyomu$umki
"hic böyle hayal etmemistim dügünümü, dügünümü cocuklarimlami yapcam" diyip üzülüyormusum bi yandan.
sonrada kendimi mahkemede buluyorum, o cocuklarimin babasindan bosaniyormusum. ulen evli degilimki nasil bosaniyorum. kafamçokkarıştı
cok ilgincti hayirdir insallah
ama annelik duygusu cok farkliymis, bebeklerimi cok seviodum herkesten koruyordum :asigim:
Sultancım bugn bende bebek gördüm.. çok ilgnçti hayır diyelm hayır olsun..:a015:
benim aşkım da yardımcı oluyor sana çok yakışıyor diyor hatta ben de kendime çok yakıştırıyorum ama annem evlenene kadar olmaz dedi sanki kötü bişey yapayım diyorum
ah ah Allah yardımcımız olsun hepimizin
caspersy keşke bana da karışan olmasaydı ailem ben kapandığımda mutlu olsaydı hiç beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?