Tesettürlüyüm ama evde açığım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mislinadorak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
337
229
Özelliikle şu yaz aylarında evde askılı ile geziyorum.Ama dışarıda kapalıyım neyse normalde yapmadığım birşey yaptım bebeğimle ilgilenmeye daldım ve yemek yandı.Camı açayım derken karşıdaki yaşlı adam beni gördü hemen içeri kaçtım.Askılı falan giyiniktim ya çok utandım sinirden ağlaöaya başladım evimiz dipdibe birde camı açarken gördü yani çok sinirlerim bozuldu.Ağlamaya başladım.Nornalde tesettürüme çok dikket ederim ama evimiz çok sıcak oluyor birde yanık kokusu gitsin diye camı açmak istedim dalgındım ya adamı farketmedim oda beni izliyormuş zaten.Hala sinirlerim tepembe yaa evimde bile rahat yok.Zaten sürekli çalışıyorum birde bebeğimle uğraşıyorum birde bu emekli adamla valla korkuyorum sapıklık edip birgün kapıma gelecek diye ya ben şimdi ne yapacağım? Evimizde klima pervane falan yok ama bu adamın evi gözetlemesi yüzündenartık böylede gezemem sizce ne yapmalıyım?
 
Bir daha bir yanlışını görürseniz eşinize diyin yada diğer binadaki yönetici ile konuşun bu adam evimi dikizliyor diye üzülmeyin ya çok üzüldüm sizin hataniz değil o adamın terbiyesizliği o
 
Adam sizi gördü mü yoksa gözetliyor mu? Evimiz dipdibe yazmışsınız , belki de adam sadece cam açıldı diye bakmıştır.Evler birbirine çok yakınsa bakmak kaçınılmaz hale gelebilir.
 
üstüne ince birşey al camı açtığın zaman falan evet dikkat etmek lazım tedbir almak şart yine de niyetin önemli bu arada adam seni rahatsız ettiyse bu davranışıyla sen de dikkat et bu konu önemli
 
Perdeniz kapalıyken adam sizi nasıl ve neden gözetlesin? Ben burada saatlerce oturayım belki mislinadorak camı açar diye mi düşünecek? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz.

He evlerin dipdibe olması rahatsız edici elbette ama bu evinin camından bakan adama kapıma gelmesinden korkuyorum yakıştırması yapmanızı gerektirmez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X