Erkek İnfertilitesi Teshis AZOSPERM di ama artik degil cunku...:))

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba
Benim eşim de aZo fsh yüksek testo düşük kaan aydosta 10 aydır tedavideyiz fakat kendisi bizi hep tese yapmak istedi biz kabul etmedik şu an fsh 18 testo 4.5 teşhis testis yetmeZliği ekşm gibi tese düşünüyoruz ama çok kararsızım korkuyorum lim markırlarımız da kötü geldi kaan hoca şansımızı %15-20 olarak görüyor haftada 2 kez choroimon günaşırı klomen hergün promotil kullanıyoruz
Tüp denemeniz oldu mu hiç?

M
Merhaba arkaslar uzun yillardir bu formu her konuda takip ederim.ozellikle bizim konumuzda yani azosperm. Kisaca anlatayim.Biz 12 yillik evliyiz.evliligimizin ilk altinci ayinda ogrendik bu kelimeyi AZOSPERM.Bu 12 yilda cesitli tedaviler denedik tibbi ilaclar, bitkisel, hatta tup bebek ama sonuc basarisiz.en son tedavimiz bitkisel yani tibet tibbi.bu surec biraz uzun ve degisikti.ayrintilari ogrenmek isteyenlere anlatirim.bu tedaviyi goreli 4 5 sene oldu.ve biz hiiiic hastanede tahlil yaptirmamistik.gectigimiz hafta yaptirdik. doktorumuz eski tahlillerimize bakarak sonuc degismez demisti.ama yanildi.cunku sonucumuz cok guzeldi.yani azosperme gore.sayimiz 3 milyona yukselmis total on milyon.:) hareket oranlarida gayet iyi.doktor bile sasirdi.:)...tabi bizde...:KK66:iste bizim hikayemizde boyle anlatmak istedim.cunku boyle yazanlari okuyunca cok mutlu olurdum.bana cok iyi gelirdi.umarim size de iyi gelir.Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin kardeslerim.üzülmek yok, gam yok, keder yok cunku ALLAH BIZE YETER.. :)))
merhaba hala buradamisiniz ?

Back
X