Test aşırı silik çıktı ümitlenmeli miyim?

Ayca_06

Gitmek cesaret ister ufaklık 📌
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
354
1.143
33
Uzun zamandır gebelik için uğraşıyorum bu akşam test yaptım aşırı silik çıktı ya da ben öyle sanıyorum 😔 bakabilir misiniz? 🙏

Eklentiler

• IMG_20201204_013515~4.webp
    IMG_20201204_013515~4.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20201204_013515~3.webp
    IMG_20201204_013515~3.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 63
Test beklemediyse hemen cıktıysa gebelik vardır inşlah
Adetime 9 gün var.. yok beklemedi.. bi kaç gün önce bi ara kanama oldum. Test yapayım dedim bu şekilde çıktı. İnşallah vardır 🙏 bazı testlerde yanılma payı oluyo diyolar

Adetime 9 gün var.. yok beklemedi.. bi kaç gün önce bi ara kanama oldum. Test yapayım dedim bu şekilde çıktı. İnşallah vardır 🙏 bazı testlerde yanılma payı oluyo diyolar
Büyük ihtimal yerleşme oluyodur onun kanamasıdır .bende 6 aydır istiyorum ama daha gebe kalamadım

Büyük ihtimal yerleşme oluyodur onun kanamasıdır .bende 6 aydır istiyorum ama daha gebe kalamadım
İnşallah rabbim nasip eder.. 1.5 yıldır uğraşıyorum yorucu bi süreç gerçekten. Maddi ve manevi çok yıprandım. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bence su anda umitlenmeyin. Hem adete 9 gun varken aksam idrarinda gebelik cikmaz (sabah idrarinda bile cok zor ama imkansiz degil) hem de birkac gun onceki kanamaniz yumurtlama kanamasina zaman olarak daha cok uyuyor. Birkac gun daha bekleyip tekrar test yapin bence

Testiniz pozitif gibi amaa 9 gün varmış daha çok erken ya. Adete 1 gün kala benim böyleydi
3BE68D5D-30ED-49B4-8B6D-C965A9CEC291.webp

Bence su anda umitlenmeyin. Hem adete 9 gun varken aksam idrarinda gebelik cikmaz (sabah idrarinda bile cok zor ama imkansiz degil) hem de birkac gun onceki kanamaniz yumurtlama kanamasina zaman olarak daha cok uyuyor. Birkac gun daha bekleyip tekrar test yapin bence
Erken gebelik testinde cıkabiliyor

Evet haklısınız ilk defa böyle çıktı sormak istedim hatta üzerine tekrar su döktüm aynı çizgi duruyor. Testi tekrarlicam ilerleyen günler de. Belki de test yanılıyordur.

Evet haklısınız ilk defa böyle çıktı sormak istedim hatta üzerine tekrar su döktüm aynı çizgi duruyor. Testi tekrarlicam ilerleyen günler de. Belki de test yanılıyordur.
Valla ümitlendirmek gibi olmasın ben 3 tane erken genelik yaptım gölge bile cıkmadı ertesi günlerde bekledigi halde markası days comforttu

Valla ümitlendirmek gibi olmasın ben 3 tane erken genelik yaptım gölge bile cıkmadı ertesi günlerde bekledigi halde markası days comforttu
Aynı marka erken gebelik testi.. geçen ay da yaptım negatifti hiçbir şey yoktu.çizigiyi görünce O yüzden konu açtım hatta su bile döktüm duruyor ilerleyen günlerde tekrar yapıcam bakalım artık... hayırlısı

Back
X