- 1 Ekim 2020
- 354
- 1.143
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete kaç gün vardıUzun zamandır gebelik için uğraşıyorum bu akşam test yaptım aşırı silik çıktı ya da ben öyle sanıyorumbakabilir misiniz?
![]()
Adetime 9 gün var.. yok beklemedi.. bi kaç gün önce bi ara kanama oldum. Test yapayım dedim bu şekilde çıktı. İnşallah vardırTest beklemediyse hemen cıktıysa gebelik vardır inşlah
Büyük ihtimal yerleşme oluyodur onun kanamasıdır .bende 6 aydır istiyorum ama daha gebe kalamadımAdetime 9 gün var.. yok beklemedi.. bi kaç gün önce bi ara kanama oldum. Test yapayım dedim bu şekilde çıktı. İnşallah vardırbazı testlerde yanılma payı oluyo diyolar
İnşallah rabbim nasip eder.. 1.5 yıldır uğraşıyorum yorucu bi süreç gerçekten. Maddi ve manevi çok yıprandım. Allah isteyen herkese nasip etsinBüyük ihtimal yerleşme oluyodur onun kanamasıdır .bende 6 aydır istiyorum ama daha gebe kalamadım
Amin inşallah karşılıgını almışısnızdır emeklerinizinİnşallah rabbim nasip eder.. 1.5 yıldır uğraşıyorum yorucu bi süreç gerçekten. Maddi ve manevi çok yıprandım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Erken gebelik testinde cıkabiliyorBence su anda umitlenmeyin. Hem adete 9 gun varken aksam idrarinda gebelik cikmaz (sabah idrarinda bile cok zor ama imkansiz degil) hem de birkac gun onceki kanamaniz yumurtlama kanamasina zaman olarak daha cok uyuyor. Birkac gun daha bekleyip tekrar test yapin bence
Ben erken gebelik testiyle 5 gun kala beta hcg 9 iken ogrendim yani biliyorum cikabildigini ama 9 gun kala aksam idrariyla cooooook zor benceErken gebelik testinde cıkabiliyor
Evet haklısınız ilk defa böyle çıktı sormak istedim hatta üzerine tekrar su döktüm aynı çizgi duruyor. Testi tekrarlicam ilerleyen günler de. Belki de test yanılıyordur.Bence su anda umitlenmeyin. Hem adete 9 gun varken aksam idrarinda gebelik cikmaz (sabah idrarinda bile cok zor ama imkansiz degil) hem de birkac gun onceki kanamaniz yumurtlama kanamasina zaman olarak daha cok uyuyor. Birkac gun daha bekleyip tekrar test yapin bence
Valla ümitlendirmek gibi olmasın ben 3 tane erken genelik yaptım gölge bile cıkmadı ertesi günlerde bekledigi halde markası days comforttuEvet haklısınız ilk defa böyle çıktı sormak istedim hatta üzerine tekrar su döktüm aynı çizgi duruyor. Testi tekrarlicam ilerleyen günler de. Belki de test yanılıyordur.
Aynı marka erken gebelik testi.. geçen ay da yaptım negatifti hiçbir şey yoktu.çizigiyi görünce O yüzden konu açtım hatta su bile döktüm duruyor ilerleyen günlerde tekrar yapıcam bakalım artık... hayırlısıValla ümitlendirmek gibi olmasın ben 3 tane erken genelik yaptım gölge bile cıkmadı ertesi günlerde bekledigi halde markası days comforttu