- 15 Ağustos 2022
- 10
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Hazalcaaaaaaaa
Merhaba sabah ilk idrarla test yaptım ışığa doğru bakınca ben çizgiyi görüyorum hafif bir çizgi var adetim nerdeyse 4 gün gecikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görüyorum var gibi bi kan tahlili ver istersen net bilgi olsunMerhaba sabah ilk idrarla test yaptım ışığa doğru bakınca ben çizgiyi görüyorum hafif bir çizgi var adetim nerdeyse 4 gün gecikti.Eki Görüntüle 3113662
Bilemedim bir kaç gün daha beklesem mi acabaBende görüyorum var gibi bi kan tahlili ver istersen net bilgi olsun
Aynen bekle bakalim yada erken gebelik testi kullanabilirsinBende görüyorum var gibi bi kan tahlili ver istersen net bilgi olsun
Aslında adet olmam gereken günün öncesinde 10 gün boyunca bel ağrısı ara ara kasik ağrısı miğde bulantısı göğüs uçlarım kızarmıştı şimdi hep göğüs uçlarim belirgin oldu göğüs hassasiyetim bitti gibi iki gün öncede tam adet olacak gibi ağrılarım oldu ama olmadım bir de hep kremsi akıntım vardı afedersin şimdi o da kesildi sadece ara ara daralıyor gibi oluyorum sıcaktanAynen bekle bakalim yada erken gebelik testi kullanabilirsin
Hm valla bende o kadar bilgili degilim ama adetin tam 1 hafta gecikirse bi test daha yap cikmazsada mutlaka kan tahlili ver benceAslında adet olmam gereken günün öncesinde 10 gün boyunca bel ağrısı ara ara kasik ağrısı miğde bulantısı göğüs uçlarım kızarmıştı şimdi hep göğüs uçlarim belirgin oldu göğüs hassasiyetim bitti gibi iki gün öncede tam adet olacak gibi ağrılarım oldu ama olmadım bir de hep kremsi akıntım vardı afedersin şimdi o da kesildi sadece ara ara daralıyor gibi oluyorum sıcaktan
Hm o zmn adet olucaksinKan testi yaptirdim 0.1< çıktı yani negatif anlayamadim bende
Bunu ben de yaşadım sanırım bu çocuk olayını çok düşününce kendini hamile gibi hissetmeye meylediyor insan. Göğüs hassasiyeti burada belirleyici faktör hamile olan kimsede göğüs hassasiyetinin bittiğini azaldığını vs görmedim aksine artarak devam ediyor. Allah bir sonraki ay haberini almanı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla canım.Aslında adet olmam gereken günün öncesinde 10 gün boyunca bel ağrısı ara ara kasik ağrısı miğde bulantısı göğüs uçlarım kızarmıştı şimdi hep göğüs uçlarim belirgin oldu göğüs hassasiyetim bitti gibi iki gün öncede tam adet olacak gibi ağrılarım oldu ama olmadım bir de hep kremsi akıntım vardı afedersin şimdi o da kesildi sadece ara ara daralıyor gibi oluyorum sıcaktan
Amin isteyen herkese İnşallah ama hala adet de olmadımBunu ben de yaşadım sanırım bu çocuk olayını çok düşününce kendini hamile gibi hissetmeye meylediyor insan. Göğüs hassasiyeti burada belirleyici faktör hamile olan kimsede göğüs hassasiyetinin bittiğini azaldığını vs görmedim aksine artarak devam ediyor. Allah bir sonraki ay haberini almanı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla canım.