• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

test bozuk mu kızlar nolur acil bakar mısınız

strawberry186

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
65
19
18
32
IMG_7667.webp
Arkadaşlar predictor early aldım bu bozuk mu sizce? Nöbetçi eczane bulup almıştım aradım şimdi bozuk çıktı diye asla kabul etmiyorlar predictor bozuk çıkamaz diyorlar.
İki tane aşırı silik şey çıktı yani böyle test mi olur?

Eklentiler

• IMG_7664.webp
    IMG_7664.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 16
Adetime 3 gün var yarın eşimden ayrı kalacağız bir süre diye gece gidip nöbetçi eczaneden aldım bir heves. Çıkan sonuca bakın tüm hevesim kursağımda kaldı. Eczaneyi aradım tersledi bir de yanlış yere idrar yapmışsınızdır diyor sanki ilk kez kullanıyorum:(
Bozuk
Gidin kaset test alin varsa cikar, iki cizginin de belirginleşmesi soru isareti, belki de hamilesinizdir.

Bence test bozuk çıkmış adetiniz gecmismiydi supeniz varsa baska testle tekrar edin derim test çok saçma sapan çıkmış

Adetime 3 gün var yarın eşimden ayrı kalacağız bir süre diye gece gidip nöbetçi eczaneden aldım bir heves. Çıkan sonuca bakın tüm hevesim kursağımda kaldı. Eczaneyi aradım tersledi bir de yanlış yere idrar yapmışsınızdır diyor sanki ilk kez kullanıyorum:(
Hayır ya alakası yok testin kendisi sorunlu belli yani uzuldum sizin adınıza umarım gebelik vardır (istiyorsanız)

Evet 7-8 aydır deniyorduk. Hayırlısı artık boşa para gitti bir de akşam akşam. Neyse yapacak bir şey yok cevabınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar iyi bayramlar dilerim
Hayır ya alakası yok testin kendisi sorunlu belli yani uzuldum sizin adınıza umarım gebelik vardır (istiyorsanız)

Back
X