Bence gebelik var ama ikinci bir test ile tekrar yapın daha emin olursunuzTest bozuk mu anlayamadım… sizce ?
Koştura koştura gidip 1 tane test aldım ya ama tekrarlicam inşallah hiç umudum yok ama bakalımBence gebelik var ama ikinci bir test ile tekrar yapın daha emin olursunuz
Bence var yapta at hadi bizede:)) hatırladım seni Tekirdağ tarafında yaşıyordun sanki doktor önerisi istemişti bi defa. İnşallah vardır gebelikKoştura koştura gidip 1 tane test aldım ya ama tekrarlicam inşallah hiç umudum yok ama bakalım
Aa evet bende seni hatırladım anneme geldim şuan akşama yapıcam ama bence kesin bozuk hiç bişey hissetmiyorumBence var yapta at hadi bizede:)) hatırladım seni Tekirdağ tarafında yaşıyordun sanki doktor önerisi istemişti bi defa. İnşallah vardır gebelik
Çok netsiniz teşekkürler inşallah öyledirGebesiniz
Bi sürü bi sürü dua ettim size :)Çok netsiniz teşekkürler inşallah öyledir
İlk dönemler birşey hissedilmiyor zaten umarım gönlünüze göre gelişir herşeyAa evet bende seni hatırladım anneme geldim şuan akşama yapıcam ama bence kesin bozuk hiç bişey hissetmiyorum
Tebrik ederimTest bozuk mu anlayamadım… sizce ?
Çok teşekkür ederim samimiyetinizi inanın hissettim ama teste az önce baktığımda çizgi silinmiş tamamen kısmet değilmişBi sürü bi sürü dua ettim size :)
Bu konuda biraz yaralıyım bugün öğrendiğim ikinci gebelik müjdesi, duygularım alt üst kusuruma bakmayın
Ama emin olun hiç tanımasam da çok sevindim sizin için
Canım maalesef testte sorun varmış çizgi kaybolmuş ben zaten umutlanamamıştım çokTebrik ederimkontrol cizgisi de silik testin yapısı oyle bence.. Bence dogruca kan vermeye gidin.. İdrar testiyle ugrasmayın
Yeni test yapın, imkanınız varsa kan testi yaptırınÇok teşekkür ederim samimiyetinizi inanın hissettim ama teste az önce baktığımda çizgi silinmiş tamamen kısmet değilmiş
Şuan gitme imkanım yok ama akşama eşim getiricek yapıcam inşallah ama net yok eminim çünkü pozitif olan testlerde çizgi sonradan kaybolmuyo diye biliyorumYeni test yapın, imkanınız varsa kan testi yaptırın
Ay hadi gidin bir test daha alın lütfen
İlk 5 dakikada görünen sonuç doğru olan
Bize de haber verir misinizŞuan gitme imkanım yok ama akşama eşim getiricek yapıcam inşallah ama net yok eminim çünkü pozitif olan testlerde çizgi sonradan kaybolmuyo diye biliyorum
Tabi ki hemen yazarımBize de haber verir misiniz
Çok şaşırdım, net görünüyorduCanım maalesef testte sorun varmış çizgi kaybolmuş ben zaten umutlanamamıştım çok
Bende anlamadım valla enteresanÇok şaşırdım, net görünüyordu
Tekrar test yaptın mı :)Bende anlamadım valla enteresan
Evet ve tabi ki negatif :)Tekrar test yaptın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?