Gebeliğe Hazırlık Test bozuk mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pheebs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
4.594
En iyi cevaplar
1
6.613
158
Merhaba herkese az once gebelik testi yaptim adetime 2 gun var. Ilk basta testte hayalet cizgi gorur gibi oldum ama emin olamadim miratech marka test alti pembe oldugu icin goz yanilmasi mi acaba dedim testi actim ama icinde resimde ki gibi bir birikme var. Tecrubesi olanlar acaba test bozuk mu yoksa gebelik olmadigi icin boya orada mi birikti kaldi nedir anlayamadim denk gelmedim daha once boyle biseye?

Eklentiler

• 20220314_074150.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 161
Boyle bisey yasayan yok mu hic ?

Kasetin üst kısmını kapatın o kenar çizgisi tüm testlerde çıkıyor yanıltmasın sizi çerçeve içinde görünmesi lazım

Kasetin üst kısmını kapatın o kenar çizgisi tüm testlerde çıkıyor yanıltmasın sizi çerçeve içinde görünmesi lazım
Kapaliyken golge diyebilecegim bi cizgi vardi erken yaptim tabi testi kimyasal gecirdim bikac defa tekrarlayan bi durum mu diye kontrol amacli erken yapiyorum da dedigim gibi testin alt kisminida pembe yapmislar bide icinde plastik bi cikinti var korolasinin anlamadim bi turlu var mi yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…