T tugbaa0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2022 335 112 53 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaa0 #1 Arkadaslar adetime daha baya var test yapmayacagima soz verdim ama evde erken testlerden bir tane kalmisti yaptim boyle cikti hemen kirmizi degil ve cok ince bozuk degil mi? Baska testte yok adetime 9-10 gun var o zamanlar alacaktim Eklentiler DB3A1C47-EF9D-41E9-9169-9C4218D01703.webp 9,6 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaslar adetime daha baya var test yapmayacagima soz verdim ama evde erken testlerden bir tane kalmisti yaptim boyle cikti hemen kirmizi degil ve cok ince bozuk degil mi? Baska testte yok adetime 9-10 gun var o zamanlar alacaktim
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ 💗♈️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.785 En iyi cevaplar 1 3.338 83 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaa0 #2 Bozuk gibi evet, zaten adetinizin geçmesine de varmış baya 2 gün kala veya geçince tekrar deneyin bence
Bozuk gibi evet, zaten adetinizin geçmesine de varmış baya 2 gün kala veya geçince tekrar deneyin bence
T tugbaa0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2022 335 112 53 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaa0 #3 dahabellidegil .!.: Bozuk gibi evet, zaten adetinizin geçmesine de varmış baya 2 gün kala veya geçince tekrar deneyin bence Genişletmek için tıkla... Sansima hepte beni buluyor ya insan umutlaniyor evet oyle yapacagim bunu saymamis olarak 2 gun kala yaparim varsa vardir direk cikar zaten
dahabellidegil .!.: Bozuk gibi evet, zaten adetinizin geçmesine de varmış baya 2 gün kala veya geçince tekrar deneyin bence Genişletmek için tıkla... Sansima hepte beni buluyor ya insan umutlaniyor evet oyle yapacagim bunu saymamis olarak 2 gun kala yaparim varsa vardir direk cikar zaten
ecilark Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2021 70 24 18 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaa0 #4 adete 2-3 gün kala deneyin daha kesin sonuç alırsınız ben 7 gün varken denediğimde negatifti. İki gün kala çift çizgiyi gördüm
adete 2-3 gün kala deneyin daha kesin sonuç alırsınız ben 7 gün varken denediğimde negatifti. İki gün kala çift çizgiyi gördüm
T tugbaa0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2022 335 112 53 29 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi tugbaa0 #5 ecilark .!.: adete 2-3 gün kala deneyin daha kesin sonuç alırsınız ben 7 gün varken denediğimde negatifti. İki gün kala çift çizgiyi gördüm Genişletmek için tıkla... Ay ne guzel masallah umarim oyle olur ya dayanamadim test almaya gittim bu sefer fotografta ki gibi cikmadi direk negatif cikti bu bozukmus demek ki
ecilark .!.: adete 2-3 gün kala deneyin daha kesin sonuç alırsınız ben 7 gün varken denediğimde negatifti. İki gün kala çift çizgiyi gördüm Genişletmek için tıkla... Ay ne guzel masallah umarim oyle olur ya dayanamadim test almaya gittim bu sefer fotografta ki gibi cikmadi direk negatif cikti bu bozukmus demek ki