- 16 Ağustos 2023
- 44
- 11
- 8
- 44
- Konu Sahibi kleopatra02
-
Arkadaşlar günüm 3 gun gecti test yaptım böyle çıktı sizce bozuk mu
O zaman test bozukAslında 3 damla damlattim
Teşekkür ederim bi kac gun daha bekleyeyim inşallah pozitife dönerO zaman test bozuk
Aynı gün mü bunu yaptınız bugün sanırım yaptınız çizgi var bundaTekrar yaptım bu kez böyle çıktı
Bunda varTekrar yaptım bu kez böyle çıktı
Kızlar benimkine bakarmısınız 2 gün geçti bu şekilde çıktı bozuk olma ihtimali varmı sizce
Benimde böyleydi sabah ki teslim şimdi tekrar yaptım çift cizgi çıktı bilmiyorum inşallah vardır ama ben pek güvenemiyorum pazartesi tekrar deneyin kan tahlili yaptircamKızlar benimkine bakarmısınız 2 gün geçti bu şekilde çıktı bozuk olma ihtimali varmı sizce
Yok canım bitane aşmıştım eve geldim başka yokBunda çok az var gibi gördüm. De ama etrafı dağılmış . Başka yaptınız mı ?
Sabah birini şimdide ikinciyi yaptım bebe time pek olumlu konuşmuyorlar yalancı pozitif çıkarıyormus pazartesi tekrar denicmBunda çok az var gibi gördüm. De ama etrafı dağılmış . Başka yaptınız mı ?
Yarında olmazsa bende tekrarlarım zaten yoksa gelir artıkBenimde böyleydi sabah ki teslim şimdi tekrar yaptım çift cizgi çıktı bilmiyorum inşallah vardır ama ben pek güvenemiyorum pazartesi tekrar deneyin kan tahlili yaptircam
Hayırlısı inşallah Rabbım hepimizin gönlüne göre versinYarında olmazsa bende tekrarlarım zaten yoksa gelir artık
Sizin en son ki testte çizgi belirgin .Tekrar yaptım bu kez böyle çıktı
Testin markası nedirKızlar benimkine bakarmısınız 2 gün geçti bu şekilde çıktı bozuk olma ihtimali varmı sizce
Kac gün gecikmeniz var ?Yok canım bitane aşmıştım eve geldim başka yok
Teşekkür ederim inşallah rabbjmden hayırlısını diledim hepSizin en son ki testte çizgi belirgin .
Diğer arkadaşın ki biraz gölgeli dağınık duruyor bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?