Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne siliği gayet belli benimki de böyle çıkmıştı şimdi 5 haftalık hamileyim ama ben inanmayıp başka marka testten de yaptım ondan da çıkınca kan verdim hadi inşallah güzel haberi alırsın
bildiğin hamilesiniz :)
Gerçekten mi? İnanın şuan sinirden ağlıyorum 1 yıldır evliyim bende eşimde çok dua ettik böyle görünce ne yapacağımı bilemedimKız ne siliği gayet belli benimki de böyle çıkmıştı şimdi 5 haftalık hamileyim ama ben inanmayıp başka marka testten de yaptım ondan da çıkınca kan verdim hadi inşallah güzel haberi alırsın![]()
İnşallah yaabildiğin hamilesiniz :)
Aynı benimde Ağustosta 1 senem doluyo bizde tedavi görüyorduk 1 hafta önce öğrendikGerçekten mi? İnanın şuan sinirden ağlıyorum 1 yıldır evliyim bende eşimde çok dua ettik böyle görünce ne yapacağımı bilemedim
Bence bekleme 1 test daha al yap çıkarsa git hemen öğlen olmadan test ver yarına sonucu alırsınGerçekten mi? İnanın şuan sinirden ağlıyorum 1 yıldır evliyim bende eşimde çok dua ettik böyle görünce ne yapacağımı bilemedim
Yaptım onlarda çıktı sadece böyle çıkmasına anlam veremedim. Belirsiz olmasına yani ben şehir dışında yaşıyorum annemleri ziyarete geldim yarın randevum var gideceğim bakalım Allah hayıra çıkartsınBence bekleme 1 test daha al yap çıkarsa git hemen öğlen olmadan test ver yarına sonucu alırsın
Ya tamam işte çıkmışsa ne güzel vardır vardır bak benimkineeYaptım onlarda çıktı sadece böyle çıkmasına anlam veremedim. Belirsiz olmasına yani ben şehir dışında yaşıyorum annemleri ziyarete geldim yarın randevum var gideceğim bakalım Allah hayıra çıkartsın
Teşekkür ederim :)Ya tamam işte çıkmışsa ne güzel vardır vardır bak benimkinee
Yarın inşallah teşekkür ederimIlla ikincisi kopkoyu cikacak diye birsey yok
Ikinci cizginin gorunur olmasi yeterli
Betanin artmasiyla ilgili bir durum
Kan verin
Canım bende 2 yıldır bekliyorum olmuyor çocuğum banada dua eder misin
Rabbim gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerede canım benim üzme kendini lütfen etrafa kulağını tıkaCanım bende 2 yıldır bekliyorum olmuyor çocuğum banada dua eder misin![]()
Bunun yüzüne ev taşıdım düşünebiliyor musun kayinvalidemle bir otururdukRabbim gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerede canım benim üzme kendini lütfen etrafa kulağını tıka