Ya ver gerçekten senin yerinde olsam verirdim bence o kaset testle uğraşma hiç çok boş bir şey şüphen varsa direk kan testi benim de Regle 8 gün var bakalımKan vermeye korkuyorum şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ver gerçekten senin yerinde olsam verirdim bence o kaset testle uğraşma hiç çok boş bir şey şüphen varsa direk kan testi benim de Regle 8 gün var bakalımKan vermeye korkuyorum şuan![]()
Bu attığım testi dün gece yapmıştım daha belirgin çıkmıştı sabah erken saatlerde yapmak daha doğruymuş bu sabah o şekilde denedim bi de daha silik çıktı anlamadım bende o yüzden bi tereddüt ettim açıkcasıYa ver gerçekten senin yerinde olsam verirdim bence o kaset testle uğraşma hiç çok boş bir şey şüphen varsa direk kan testi benim de Regle 8 gün var bakalım
Geçikti mi kaç gün geçiktiBu attığım testi dün gece yapmıştım daha belirgin çıkmıştı sabah erken saatlerde yapmak daha doğruymuş bu sabah o şekilde denedim bi de daha silik çıktı anlamadım bende o yüzden bi tereddüt ettim açıkcası
Yarın adet günüm normaldeGeçikti mi kaç gün geçikti
Ama 2 gün geçsin öyle kan veya test yapın diyorlar genel de yumurtlama gününü değerlendirseniz olabilir bir de sıcaktan mı psikolojik mi bilmiyorum ama vücutta uyku vs şeyler hissediyorum ya siz nasılsınızGeçikti mi kaç gün geçikti
Belirtisi var mıYarın adet günüm normalde
Sağ kasık ağrısı beyaz akıntı baygınlık hissi vs vardı dün gece deneyince o şekilde silik çıktıBelirtisi var mı
Regl ayın 10 unda ise daha erken bence yaklaşınca yine test yapın benim 1 gün önce silik test çıkmıştı daha sonra kanda çıktıMerhaba, biraz uzun yazacağım ama yorumlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var. Ben daha önce hiç gebelik yaşamadım, son reglim 17 temmuzda bitti. Ve neredeyse bittiği günden beri vücudumda daha önce hiç hissetmediğim şeyler yaşıyorum. Önce tam göbek deliğimle kasıklarım/yumurtalıklarımın tam ortasında bir hissiyatla başladı. Yani tam tarif edemeyeceğim bir his. Sanki orada bir şey var gibi. Sonrasında her gün yumurtalıklarımda ağrı oldu sanki regl dönemimdeymişim gibi. İlk başlarda mide bulantısı, halsizlik olur gibi oluyordu sonra hemen geçiyordu yani tüm bu hislerin başında kalıyordu. 2 hafta önce dışarıda akşam yemeğinden sonra bayıldım, geçen hafta yine 1 kere yemekten sonra tansiyonum düştü ama bu sefer toparladım. Ama özellikle asıl şikayetim deli gibi bir şişkinliğim var. Yani yumurtalık ağrılarımla beraber o şişkinlik nasıl basınç yapıyor anlatamam. Günde 1 kere buyuk tuvalete ya çıkıyorum ya çıkmıyorum. Göğüslerimde hafif hafif hassasiyetlerde başladı dokununca özellikle orta iç kısımlarında. Ama genel olarak hissettiğim karnımda bir şey olduğu ve şişkinlik. Fakat ben normalde de zaman zaman şişkinlik yaşayan birisiyim ve bunun onlarla yakından uzaktan alakası olmadığını söyleyebilirim. Bu sabah ve 4 gün önce predictor erken gebelik testi yaptim negatif cikti, regl gunum ayin 10unda. Ben biraz erken yaptigimi dusunuyorum. Bilemiyorum, bu hisler çok başka ama tarif de edemiyorum. Siz daha önce yaşadınız mı böyle hisleri? Bana yardimci olursaniz çok sevinirim
Bu testler adet gecikmesinden sonra net sonuç verir ancak kanda beta hcg bakılarak anlarsınız bunlari adet oncesi yapmak çok gereksiz . Gidin bir aile hekimliğine yada bir kliniğe kanda baktirinKızlar adetime 2 gün var test yaptım böyle silik çıktı sizce hamilelik var mı kan vermeli miyim
Eki Görüntüle 3621822
Yani bunun yardimlik bir durumu yok bunun cvp i da burada olmaz evde yapılan testler adet gecikmesinden 3 4 gün sonra ancak gerçek bir yanıt verebilir . Bir hastaneye yada aile hekimliğine gidin orada kanda beta hcg isteyin ancak bu doğru çıkar. Bu anlattığınız belirtiler mide ve bağırsak şikayeti olan herkezdede olabilir genel olası belirtiler .Merhaba, biraz uzun yazacağım ama yorumlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var. Ben daha önce hiç gebelik yaşamadım, son reglim 17 temmuzda bitti. Ve neredeyse bittiği günden beri vücudumda daha önce hiç hissetmediğim şeyler yaşıyorum. Önce tam göbek deliğimle kasıklarım/yumurtalıklarımın tam ortasında bir hissiyatla başladı. Yani tam tarif edemeyeceğim bir his. Sanki orada bir şey var gibi. Sonrasında her gün yumurtalıklarımda ağrı oldu sanki regl dönemimdeymişim gibi. İlk başlarda mide bulantısı, halsizlik olur gibi oluyordu sonra hemen geçiyordu yani tüm bu hislerin başında kalıyordu. 2 hafta önce dışarıda akşam yemeğinden sonra bayıldım, geçen hafta yine 1 kere yemekten sonra tansiyonum düştü ama bu sefer toparladım. Ama özellikle asıl şikayetim deli gibi bir şişkinliğim var. Yani yumurtalık ağrılarımla beraber o şişkinlik nasıl basınç yapıyor anlatamam. Günde 1 kere buyuk tuvalete ya çıkıyorum ya çıkmıyorum. Göğüslerimde hafif hafif hassasiyetlerde başladı dokununca özellikle orta iç kısımlarında. Ama genel olarak hissettiğim karnımda bir şey olduğu ve şişkinlik. Fakat ben normalde de zaman zaman şişkinlik yaşayan birisiyim ve bunun onlarla yakından uzaktan alakası olmadığını söyleyebilirim. Bu sabah ve 4 gün önce predictor erken gebelik testi yaptim negatif cikti, regl gunum ayin 10unda. Ben biraz erken yaptigimi dusunuyorum. Bilemiyorum, bu hisler çok başka ama tarif de edemiyorum. Siz daha önce yaşadınız mı böyle hisleri? Bana yardimci olursaniz çok sevinirim
Aynı gün gittim kanda çıktı zaten teşekkürlerBu testler adet gecikmesinden sonra net sonuç verir ancak kanda beta hcg bakılarak anlarsınız bunlari adet oncesi yapmak çok gereksiz . Gidin bir aile hekimliğine yada bir kliniğe kanda baktirin
Hanımlar lütfen banada yardımcı olur musunuz adetime 5 gün var test yaptım bu şekilde çıktı ama 29 temmuzda DURATEST Ergen gebelik testi ile yaptım o da silik çizgi çıktı kan verdim çıkmadı.kafam karıştıKızlar adetime 2 gün var test yaptım böyle silik çıktı sizce hamilelik var mı kan vermeli miyim
Eki Görüntüle 3621822