Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı
Merhaba, doktor takibi ile gebelik planladık. Ovulasyon sonrası adetime 7 gün kala beta baktırdım negatif çıktı. Adetim 2 gün gecikti kaset test yaptım böyle silik çıktı ama hemen 2-3 dakika içinde çizgi oluştu ilk idrarla.Acaba gebelik var mı