- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
-
test yapmayım o zaman teşekkürler ?Oladabilir olmayadabilir.
En iyi sonuç için gecikmeyi bekleyin.test yapmayım o zaman teşekkürler ?
%kac sonuç verirErken gebelik testi yapabilirsin
sizce hamile olma olasılığım bide her zaman çatlamamın olması mi lazım gebe kalmak icin yanı yumurtama kanamasıEn iyi sonuç için gecikmeyi bekleyin.
Eğer geç döllenme olmadıysa ve hamilelik varsa muhakkak silikte olsa çizgi çıkar. Prodictor testi öneririm%kac sonuç verir
Yumurtlama gunune bagli erken yumurtluyorsan silikte olsa cikar eger gebelik war ise erken gebelik testin varsa ondada cikar canim elinde varsa cok meraktaysan yap ama bana kalirsa gununu bekleRegla bugün 4gun kaldı artık 3sayiir test yapsam doğru sonuç verir mi ilk gebelik olacak olursa ondan hiç bir belirti falan da bilmiyorum ama yumurtlama gününden bir iki gün önce birlikte olduk ve yumurtlama günü hafif pembemsi bir iki damla kan geldi ?
6gun varken yaptım negatif çıktı şimdi elimde de yok tam gününde yumurtlamam olduYumurtlama gunune bagli erken yumurtluyorsan silikte olsa cikar eger gebelik war ise erken gebelik testin varsa ondada cikar canim elinde varsa cok meraktaysan yap ama bana kalirsa gununu bekle
6gun varken yaptım negatif çıktı şimdi elimde yok geç dollendiyse kaç güne olur ve kaç günde dolleniyor kiEğer geç döllenme olmadıysa ve hamilelik varsa muhakkak silikte olsa çizgi çıkar. Prodictor testi öneririm
Erken yapmissn canim bekle ozaman baska secenek.yok6gun varken yaptım negatif çıktı şimdi elimde de yok tam gününde yumurtlamam oldu
anladım teşekkür ederimErken yapmissn canim bekle ozaman baska secenek.yok
bide yumurtlamadan önce mi o gün mü sonra mi iliski olması lazımYumurtlama gunune bagli erken yumurtluyorsan silikte olsa cikar eger gebelik war ise erken gebelik testin varsa ondada cikar canim elinde varsa cok meraktaysan yap ama bana kalirsa gununu bekle
İkisi de olur ama öncesi daha iyi diyorlarbide yumurtlamadan önce mi o gün mü sonra mi iliski olması lazım
anladım teşekkür ederimİkisi de olur ama öncesi daha iyi diyorlar
Canim yumurtlama gününü biliyorsan yani ovulasyon testi yapiyorsan yumurta catladigi gün iliski olmasi lazim ve yumurtlama ile sonraki günleri iliski cok onemli diyor uzmanlarbide yumurtlamadan önce mi o gün mü sonra mi iliski olması lazım
yanı o pembemsi kanama yumurtanın çatladıydınız gösteriyor o gün mü birlikte olalım ve. sonraki günler bir iki gün öncesinde ol dedilerCanim yumurtlama gününü biliyorsan yani ovulasyon testi yapiyorsan yumurta catladigi gün iliski olmasi lazim ve yumurtlama ile sonraki günleri iliski cok onemli diyor uzmanlar
Hayir canim acik renk kanama yada kahverengi akinti genellikle yerlesme kanamasi belirtisidir adete yakin bi donemde gelir 4 -5gün kala falan benim adetime 4gün kala acik renk kanamam olmustu yerlesme kanamasi adet günüdr test yapmistim pozitif cikmistiyanı o pembemsi kanama yumurtanın çatladıydınız gösteriyor o gün mü birlikte olalım ve. sonraki günler bir iki gün öncesinde ol dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?