Aşılama TEST GÜNÜ BEKLEYENLER...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayshedemirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
3
2
3
38
merhaba,
benim transferimin bugün 5. günü günler gecmek bilmiyo.. haftaya bugün test günüm. transfer gününden beri kasıklarımda agrı göğüslerime dokunamıyorum.. bacaklarım kasıklarımdan cekiliyo.. günde 9 tane progestan alıyorum. 1 tane corasprin ve 1 folic 1. bu ikinci denemem.. blast transferi oldum. benim gibi test gününü bekleyenler belirtilerini yazarsa cok sevinirim..

canımm benimde bugün aşılamam gerçekleştii stresli bir bekleyiş bekliyo bizleri

benimde ilk aşılamam. 4.gün önce oldu. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar..ilk aşılamamda(20 aralık 2013 de yapıldı) dayanamadım 9. gün kanda baktırdım sonuç 1.4 çıktı yıkıldım ağladım 12. gün tansiyonum düştü tekrar bakmak istedim evde idrarda baktım pozitifti.. ikinci aşılamamı ctesi yani dün yaptırdım bu kez 12.günü bekliycem İnşaallah..

Hayırlısı olsun canımm Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberlerini nasip etsinn...

bu arada ilk bebeğim iki aylıkken ameliyatla alındı tüpe yerleşmiş sağ tüpümde gitti şuan tek tüpüm var.
Canımm benimde 1. aşılamam tutmadı 2.si tuttu kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptımm perşembe günü 11 aralıkta 3.aşılamamı yaptırdım Rabbimin izniyle inşallah tutar

Rabbim kimsenin rahmini kucağını boş bırakmasınn....

Yaptım cnm kanda hcg 190 çıktı inş devam eder cuma günü tekrarlıcaz testi
gözün aydın canımm inşallah kat kat katlanır sağ salim alırsın bebeğini kucağına Rabbim tamamını erdirsin darısı biz bekleyenlerin başına olsun İNŞALLLAAAAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…