- 11 Aralık 2014
- 3
- 2
- 3
- 38
- Konu Sahibi ayshedemirr
-
canımm benimde bugün aşılamam gerçekleştii stresli bir bekleyiş bekliyo bizlerimerhaba,
benim transferimin bugün 5. günü günler gecmek bilmiyo..haftaya bugün test günüm. transfer gününden beri kasıklarımda agrı göğüslerime dokunamıyorum.. bacaklarım kasıklarımdan cekiliyo.. günde 9 tane progestan alıyorum. 1 tane corasprin ve 1 folic 1. bu ikinci denemem.. blast transferi oldum. benim gibi test gününü bekleyenler belirtilerini yazarsa cok sevinirim..
günler geçmek bilmiyooobenimde ilk aşılamam. 4.gün önce oldu. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Hayırlısı olsun canımm Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberlerini nasip etsinn...merhaba arkadaşlar..ilk aşılamamda(20 aralık 2013 de yapıldı) dayanamadım 9. gün kanda baktırdım sonuç 1.4 çıktı yıkıldım ağladım 12. gün tansiyonum düştü tekrar bakmak istedim evde idrarda baktım pozitifti.. ikinci aşılamamı ctesi yani dün yaptırdım bu kez 12.günü bekliycem İnşaallah..
Canımm benimde 1. aşılamam tutmadı 2.si tuttu kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptımm perşembe günü 11 aralıkta 3.aşılamamı yaptırdım Rabbimin izniyle inşallah tutarbu arada ilk bebeğim iki aylıkken ameliyatla alındı tüpe yerleşmiş sağ tüpümde gitti şuan tek tüpüm var.
canımm naptın test yaptın mı hayırlı haberler olur inşallah tatlımmMrb arkadaşlar benimde yarın test günüm umarım hüsrana uğramam Rabbim isteyen tüm Arkadaşlara nasip etsin
Yaptım cnm kanda hcg 190 çıktı inş devam eder cuma günü tekrarlıcaz testicanımm naptın test yaptın mı hayırlı haberler olur inşallah tatlımm
gözün aydın canımm inşallah kat kat katlanır sağ salim alırsın bebeğini kucağına Rabbim tamamını erdirsin darısı biz bekleyenlerin başına olsun İNŞALLLAAAAHHHYaptım cnm kanda hcg 190 çıktı inş devam eder cuma günü tekrarlıcaz testi
Âmin cnm iiii dileklerin için tşk ederim senin ne zaman test günügözün aydın canımm inşallah kat kat katlanır sağ salim alırsın bebeğini kucağına Rabbim tamamını erdirsin darısı biz bekleyenlerin başına olsun İNŞALLLAAAAHHH
Allah işi karışmazsa p.tesi günü canımÂmin cnm iiii dileklerin için tşk ederim senin ne zaman test günü
Cnm mrb sonuç nasıl yaptınmı test inş olumlu sonuçlar almışsındırsonn 2 günn
Cnm sonuc ne oldu..sonn 2 günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?