• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Günüme 2 gün kala...

Canım burda birsürü arkadaş varsenin gibi olupta gebe kalan
Ayrıca doktorun ısrar da etmiş
ınşallah güzel bir sonuç alırsında sonra doktorun sana hemen müdahale eder...

SONUÇ: NEGATİF

3.denememde hüsran...sebepsiz olunca doktorların eli kolu bağlanıyor böyle...

canım arkadaşım umudunu hiç kaybetme bitanem bizimkiside sebepsiz deniliyordu vardır bir hayır diye düşün hep rabbim umarım sana mucizeni en yakın zamanda ikiz bebk olarak verir inşallah bak bir çok yerde duyuyoruz okuyoruz tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalanları o yüzden moralini sakın bozma en önemlisi bol bol her gün dua et canım arkadaşım

SONUÇ: NEGATİF

3.denememde hüsran...sebepsiz olunca doktorların eli kolu bağlanıyor böyle...

Bende senin gibi sebepsizim..Benimde ilk denemem..Gün sayıyorum
Rabbim elbet birgün bizim içinde OL diyecek..
İsyan bi işe yaramıyor ki...
Şükredelim yinede tedavisi olmayan hastalığımız yok....

canım sende ben gibi 3. denemede negatifi görmüşsün..............Allah sabrını artırsın...seni çok iyi anlıyorum.......3 hafta önce aynı şeyleri hissettm.benimde herşey çok iyiydi ama olmadı.Allah nasip etmediyse olmuyo canım........kadere rıza göstermeliyiz

canım sende ben gibi 3. denemede negatifi görmüşsün..............Allah sabrını artırsın...seni çok iyi anlıyorum.......3 hafta önce aynı şeyleri hissettm.benimde herşey çok iyiydi ama olmadı.Allah nasip etmediyse olmuyo canım........kadere rıza göstermeliyiz

dogru diyosun rabbim istemeyince olmuyor ..benimde herşey yolunda gitti ama sonuç negatif.. bazen isyan ediyorum ben çocuk mocuk istemiyorum diyorum. sonra kendime geliyorum isyan etmenin bir anlamı yok..rabbim nasip ettikten sonra biz naparsak yapalım o kendiliginden olur..rabbim bu mübarek aylar hürmetine kimsenin kucagını boş bırakma..:emir_bebek:

amin bensunaz.
cumartesi günü doktoruma gideceğiz ve konuşacağız.bize yol göstermesini isteyeceğiz...elimizden başka birşey gelmiyor ve de dua etmekten başka...
ama içim acıyor durup durup ağlıyorum...hele hele biri nasılsın diye aradığında...

amin bensunaz.
cumartesi günü doktoruma gideceğiz ve konuşacağız.bize yol göstermesini isteyeceğiz...elimizden başka birşey gelmiyor ve de dua etmekten başka...
ama içim acıyor durup durup ağlıyorum...hele hele biri nasılsın diye aradığında...

pınar canım doktorun kim..işte bizde allah nasip ederse 4ay sonra tekrar başlıyoruz..inşallah bu sefer rabbim nasip eder diyorum ..isteyen herkeze de diyrum..pınar rabbim bizide işte böyle sınıyor..bakıyım kullarım isyan ediyormu diyor..biz yinede isyan etmeyelim .vardır bunda bir hayır diyelimm...RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER..:1hug:

üzülmeeee bende çok üzüldüm şimdi negaif sonuc aldıgım gün geldi aklıma üzülmeee :teselli:

Back
X