- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 37
- Konu Sahibi dermannuri
merhaba kizlar bugun transferimin 6. günü test gününü bekleyenler belirtilerimizi soyleyelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar bugun transferimin 6. günü test gününü bekleyenler belirtilerimizi soyleyelim birbirimize
Bwnimde 2.gunumm bugun sabah goz kararmasi gibi bise oldu ama belirtimi bilmiyorumCanım benim de daha ikinci günüm hiç bir şey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerleri felaket ağrıyor bir de kabızlık var bende nasıl geçecek se zaman Allah yardimcimiz olsun
benim. progesteron jel ama sulandirici ignem var gobegim yer yer morardi kabizlik icin bol bol kuru kayisi ye bana doktorum dedi ikinmaman lazımCanım benim de daha ikinci günüm hiç bir şey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerleri felaket ağrıyor bir de kabızlık var bende nasıl geçecek se zaman Allah yardimcimiz olsun
bende yok sadece fazlaca çişe gidiyorum cok fazlaBwnimde 2.gunumm bugun sabah goz kararmasi gibi bise oldu ama belirtimi bilmiyorum
Bwnimde 2.gunumm bugun sabah goz kararmasi gibi bise oldu ama belirtimi bilmiyorum
benim. progesteron jel ama sulandirici ignem var gobegim yer yer morardi kabizlik icin bol bol kuru kayisi ye bana doktorum dedi ikinmaman lazım
benim jel ve igneyle beraber toplam 7 ilacim var hepimiz hakkında hayirlisiBenimde kan sulandirici ignem var jelde var kaysi yiyorum ya bol su içiyorum activa yoğurt da aldim ikinmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun artık
O bendede var canimm ilaclardan bence cunku transferden oncede vardibende yok sadece fazlaca çişe gidiyorum cok fazla
bende transfer oncesi yoktu son jki gundur gece kalkmaya basladim dun gece 3 kez kalktimO bendede var canimm ilaclardan bence cunku transferden oncede vardi
Olabilir insallah belirtidir test gunun ne zamanbende transfer oncesi yoktu son jki gundur gece kalkmaya basladim dun gece 3 kez kalktim
pazarOlabilir insallah belirtidir test gunun ne zaman
Az kalmis benim haftaya carsamba
Benimde 11i canimmBenimde Test tarihi 11 şubat..heyecan dorukta cuma oldu transferim
Ayy inşallah herkes hamiledir benim3.denemem ikinci tuttu,doğdu,vefat etti 7 ay önce.. hayırlısı olsun diyorum kendime de tabi,senin kaç tane transfer kaçıncı gün embriyosu?Benimde 11i canimm
Basin sagolsun canimm erkenmi dogmustu...benim 2 tane 5.gun blastokist transferi..ilkinde 2 tane 3.gun embriyosuydu kimyasal gebelik yasadimm insallah bunda tutarAyy inşallah herkes hamiledir benim3.denemem ikinci tuttu,doğdu,vefat etti 7 ay önce.. hayırlısı olsun diyorum kendime de tabi,senin kaç tane transfer kaçıncı gün embriyosu?