test gününü bekleyenler birbirimize destek olalım

merhaba kizlar bugun transferimin 6. günü test gününü bekleyenler belirtilerimizi soyleyelim birbirimize

Canım benim de daha ikinci günüm hiç bir şey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerleri felaket ağrıyor bir de kabızlık var bende nasıl geçecek se zaman Allah yardimcimiz olsun

Canım benim de daha ikinci günüm hiç bir şey hissetmiyorum progesteron ignelerinin yerleri felaket ağrıyor bir de kabızlık var bende nasıl geçecek se zaman Allah yardimcimiz olsun
Bwnimde 2.gunumm bugun sabah goz kararmasi gibi bise oldu ama belirtimi bilmiyorum

benim. progesteron jel ama sulandirici ignem var gobegim yer yer morardi kabizlik icin bol bol kuru kayisi ye bana doktorum dedi ikinmaman lazım

benim. progesteron jel ama sulandirici ignem var gobegim yer yer morardi kabizlik icin bol bol kuru kayisi ye bana doktorum dedi ikinmaman lazım

Benimde kan sulandirici ignem var jelde var kaysi yiyorum ya bol su içiyorum activa yoğurt da aldim ikinmamaya çalışıyorum hayırlısı olsun artık

Canlar benim de transferin 3. Günu...ilk gun sag kasıgimda agri ve bacagima vuruyordu.. 2.gün sol kasığımda agri vardi.bugun yani 3.gün igne batar seklinde agrilar var...bu arada kacinci gün transferi?

benim3 gun transferi ama dondurulmuş yumurtalarim toplandiginda e2 degerim yuksekti dondurduk 1 ay bekledik 1 ayda tekrar hormon tedavisiyle persembede transfer oldum.işte batma filan yok bende

Benim kan sulandirici ve progestan igne bide jel var folik asit bi de estrofm verdi 5.gun emvriyosu 2 tane bakalim ne olacakk 2.denemem oldugu icinn pek umutlu degilim ilkinde kesin tuttu gibi dusunuyodumm

Ayy inşallah herkes hamiledir :-) benim3.denemem ikinci tuttu,doğdu,vefat etti 7 ay önce.. hayırlısı olsun diyorum kendime de tabi,senin kaç tane transfer kaçıncı gün embriyosu?
Basin sagolsun canimm erkenmi dogmustu...benim 2 tane 5.gun blastokist transferi..ilkinde 2 tane 3.gun embriyosuydu kimyasal gebelik yasadimm insallah bunda tutar

X