Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

sağolarladaşım inşallah şimdi teste gidiyorum rabbim yanımda biliyorum inşallah bebeğimde:lepi:

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin bitanem ama kesin hamişsin canım şimdiden hayırlı olsun:ecrin_bebek:

herkese slm öncelikle benim için dua eden güzel dilekler dileyen bütün arkadaşlarıma yüce rabbim aynışeyi yaşatsın evet arkadaşlar gönül rahatlığıyle diyebiliyorum ki hamileyim değerim 70.00 bugün 16. gün değerler olması gerekenin altında bugün 16. gün ama geç tutunma olabilir diyor doktorum şükürler olsun ve tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın sevgiler...

kızlar benım moralım cok bozuk bugun 14.cu gun ve 71 den 78 ze yukseldı yanı durum vahım kısmet degılmış demekı

tebrik ederim canım ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAH
DARISI BASIMIZA
BELIRTILERIN NELER CANIM

inşallah arkadaşım en kısa zamanda sizde meleklerinize kavuşursunuz aslında ilk beşgün hiç bişey hissetmedim ben 5. gün kasık ağrısı sonra yine herşey normal sadece 14. gün sağ kasık ve belde batma tarzında ağrı okadar yine hiç bişey hissetmiyorum benim değerlerim çokdüşük başladı önce kimyasal gebelik dış gebelik felan zannettik yani 2. gün transferiydi ben 10. gün test yaptırdım değer 7 çıktı 12.gün.19 14.gün 31 ve en son 16.gün 70 değerler olması gereken den düşük ama ikiye katlayarak gitmesi güzel dedi doktorum sanırım geç tutunma olabilirmiş inşallah bundan sonrasında bi problem olmazda hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder rabbim ve dilerim allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:lepi::nazar:

inşallah arkadaşım en kısa zamanda sizde meleklerinize kavuşursunuz aslında ilk beşgün hiç bişey hissetmedim ben 5. gün kasık ağrısı sonra yine herşey normal sadece 14. gün sağ kasık ve belde batma tarzında ağrı okadar yine hiç bişey hissetmiyorum benim değerlerim çokdüşük başladı önce kimyasal gebelik dış gebelik felan zannettik yani 2. gün transferiydi ben 10. gün test yaptırdım değer 7 çıktı 12.gün.19 14.gün 31 ve en son 16.gün 70 değerler olması gereken den düşük ama ikiye katlayarak gitmesi güzel dedi doktorum sanırım geç tutunma olabilirmiş inşallah bundan sonrasında bi problem olmazda hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder rabbim ve dilerim allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:lepi::nazar:

amın cnm umarım hamılesın allah uzumuzu guldursun ınş

benımde bugun 5.gunum sadece ara ara kasık agrım oluyor ve sabah çok usudum nedense şimdide yanıyorum:))
ihsallah benımde gelmıstır melegım saol canım

benımde bugun 5.gunum sadece ara ara kasık agrım oluyor ve sabah çok usudum nedense şimdide yanıyorum:))
ihsallah benımde gelmıstır melegım saol canım

Bendede aynı şeyler oluyordu.Birden ayaklarım buz gibi oluyordu,sonra bi bakıyordum yanmaya başladım.Yazın bu sıcağında evde çorapla dolaştım hep.Sen hamilesin benceeee.Öyle hissediyorum.a.s

Ayyy canım ıhŞallahhhh Şuan ayaklarım buz gıbı ama usumuyorum ıhsallah mujdelı haberı alırım bende 9.gun ıdrar yapıcam bakalım

Back
X