Evet ya o kadar haklısın ki canım geçmek bilmiyor gerçekten içimi rahatlattın çok teşekkür ederim beklemek en iyisiÇok erken başlamışsın canısı normalde geçmesi gerek yoksa hemen hemen gebelikle adet aynı belirti birazda düşünmeye başladıgin için geçmez şimdi o 13 gün
Canim daha çok erken bende 2 gün önce test yptim. Negatif adetime 3 gün var hafif sirt ve karin agrisi var ve batma oluyor bende 6 aydır mücadele veriyorum ins olur Rabbım kısmet eder inş isteyen herkesekarıştığı
Canım benim inşallah bende 6 aydır deniyorum valla beklemesi çok zor çok yıpratıcı bi süreç acaba oldumu acaba bu ay olacakmış diye artık kafayı yiyorum yaniCanim daha çok erken bende 2 gün önce test yptim. Negatif adetime 3 gün var hafif sirt ve karin agrisi var ve batma oluyor bende 6 aydır mücadele veriyorum ins olur Rabbım kısmet eder inş isteyen herkese
İnşallah ama lütfen stres yapma akışına bırak inan stres çok zararlı doktorum da demişti sırf çocuk olsun diye iliskiye girme çocuk aklından çıkar akışına bırak sadece yumurtlama gununu iyi değerlendir dedi sende stres yapmaCanım benim inşallah bende 6 aydır deniyorum valla beklemesi çok zor çok yıpratıcı bi süreç acaba oldumu acaba bu ay olacakmış diye artık kafayı yiyorum yaniinşallah şeninde benimde isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırla canım güzel haberlerimizi alalım inşallah birbirimizin
Ah canım her seferinde her adet olduktan sonra bu sefer takmıycam kafama dıyorum akışına bırakıyorum sonra diğer adet günüm yaklaştığı an acaba oldumu acaba hamılemıyım diye strese giriyorum ozaman başlıyo benim asıl stresİnşallah ama lütfen stres yapma akışına bırak inan stres çok zararlı doktorum da demişti sırf çocuk olsun diye iliskiye girme çocuk aklından çıkar akışına bırak sadece yumurtlama gununu iyi değerlendir dedi sende stres yapma
Rabbım kucağını boş birakmasinAh canım her seferinde her adet olduktan sonra bu sefer takmıycam kafama dıyorum akışına bırakıyorum sonra diğer adet günüm yaklaştığı an acaba oldumu acaba hamılemıyım diye strese giriyorum ozaman başlıyo benim asıl streselımde değil bide normal de de takıntılı bi insanım baya zorlanıyorum yani maalesef çok doğru söylüyorsun öyle yapmam lazım canım deneyeceğim inşallah
Allah razı olsun canım şeninde inşallahhh çok sağolRabbım kucağını boş birakmasin
Kaset test hemen çıktı onu az önce yaptım. Diğeri erken gebelik testi onuda dün akşam yapmıştım o biraz zaman sonra çıktı ama adetime 5 gün varKaç dk da sonuç çıktı ilk kaset teste silik çizgi var görünüyor sanki kan vermeniz daha sağlıklı regl gecikmenin oldumu
Benimde daha 5 günüm var bende de aynı şekilde çıktı inşallah vardir ve sımsıkı tutunurlarKızlar sizce kan testi vermeli miyim? Adete 5 gün var.
Ayy insallahhhBenimde daha 5 günüm var bende de aynı şekilde çıktı inşallah vardir ve sımsıkı tutunurlar
Bende kaset test var reglme 4 gün var doğru cikarmi acabaBenimde daha 5 günüm var bende de aynı şekilde çıktı inşallah vardir ve sımsıkı tutunurlar
13 gün çok varmış ya. Hakkınızda hayırlısı olsun. Biraz daha geçsin kan testi verin.Merhaba Kızlar bu ay ovulasyon testiyle takip yaptım 1 şubattan 3 şubata kadar çift çizgi gördüm 4 şubatta catladı o günleri hep değerlendirdim erken mi psikolojik mi bilmiyorum dün yani 9 şubatta mide bulantısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı başladı hatta test yaptım negatif çıktı regl olmama daha 13 gün var sizce bu test doğru sonuç vermişmişim kafam çok karıştı kimisi erken diyor kimisi doğru olsaydı hemen pozitif çıkar diyor kafam karıştığı için buraya yazmak istedim normalde adete 1 hafta kala yaşardım bu belirtileri bu ay erken yaşayınca şüphelenmedim değil teşekkürler cevaplarınız için şimdiden
Çıkabilir canımBende kaset test var reglme 4 gün var doğru cikarmi acaba
Adetiniz kaç günde bir oluyor. Çizgi görünüyor baya kan testi verdiniz miKızlar sizce kan testi vermeli miyim? Adete 5 gün var.
Evet canım hamileymişim :)Adetiniz kaç günde bir oluyor. Çizgi görünüyor baya kan testi verdiniz mi
Tebrik ederimm sağlıkla kucağınıza alınn, ben reglime 2 gün kala idrar testi yaptm 2 3 saat sonra aynı sizin gibi çizgi çıktı ilk anda çıkmadı sizce hamile ola bilir miyim?Evet canım hamileymişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?