arkadaşlar çok sağolun cevaplarınız için dün gece bir idrar testi yaptım sabahı bekleyemedim :) 2. çizgi silik çıktı ama çıktı yine de :) çok daha fazla heyecanlandım şimdi yarın inşallah bir aksilik olmazsa kan testi yaptıracağım lütfen dualarınız benimle olsun sonucu alır almaz buraya yazarım... off daha şimdiden aşırı heyecan bastı :)
arkadaşlar ne kadar güzel cevaplar vermişsiniz hepinize ayrı ayrı teşekkürler özellikle katrem canım çok sevindim dilerim çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve bebişini biran evvel kucağına almak nasip olur...
bana gelince... ben dün gidemedim kan testine... acil işler çıktı mecburen bugüne kaldı. iyi ki de kalmış çünkü hastaneye kan testi için çıkmaya hazırlanırken biranda ne olduğunu bile anlayamadan kanamam başladı ve 1 pedi dolduracak kadar da geldi öğlenden beri. bu arada bugün 38. gündü. öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki anlatmaya kelimeler yetmez, yine kendimi pozitife hazırlamıştım ve yine çok büyük hayalkırıklığı yaşadım maalesef
cuma günü bir doktora görüneceğim bir aksilik olmazsa, en azından bu düzensiz kanamalarımın nedenini ve eğer benden kaynaklanan bebiş olmasını engeleyecek birşeyler varsa öğreneceğim.
bilmiyorum işte, moralim yerlerde. ne hevesim ne ümidim hiçbirşeyim kalmadı artık % 100 emin olmadan kendimi hiçbirşeye hazırlamak istemiyorum böyle hayal kırıklığı yaşamak çok daha beter oluyor çünkü...
Catwalk'cım hamile gibi belirtilerin var. Sana tavsiyem eczaneden bir test al. Ama markası ya Origin, ya Laboquick olsun. Fiyatlarıda 2 lira. İnan en erken sonucu veriyo bu iki test. Döllenmeden sonraki 5 yada 6. gün ikinci çok silik çizgiyi rahatlıkla görebiliyosun eğer bebeğin tutunduysa. Testi yaptıktan sonra tek çizgi çıkarsa hemen atma eğer hcg'n yükselmişse gerçekten ertesi gün bile ikinci o çok silik çizgi belirebiliyo. Bende aynen öyle oldu. Her test markası erken sonuç vermiyo benden söylemesi. Çoğunluğu adet gününden sonra ikinci silik çizgiyi gösteriyo.
canım en iyisi doktora gitmen bu adetlerini düzene koyman gerekecek kafana takmamaya çalışinş gelecek ay hamile kalırsın hakkında hayırlısı o lsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?