Lonelypoet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 2.196 Emoji Skoru 1.573 Puanlar 53 Yaş 42 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #1 Sınıf öğretmeni olanlar özellikle bana özelden 4. Sınıfa geçenler için hangi yayınevlerinin test kitabını almam gerektiğini yazabilirler mi. Ben bilemedim
Sınıf öğretmeni olanlar özellikle bana özelden 4. Sınıfa geçenler için hangi yayınevlerinin test kitabını almam gerektiğini yazabilirler mi. Ben bilemedim
ulasimiz Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim.. Pro Üye Katılım 4 Mart 2012 Mesajlar 17.404 Emoji Skoru 40.731 Puanlar 798 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #2 Tudem,bilfen, sözünüzü, güvender,kırmızı -beyaz yayınlarına bakabilirsiniz.
Lonelypoet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 2.196 Emoji Skoru 1.573 Puanlar 53 Yaş 42 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #3 ulasimiz .!.: Tudem,bilfen, sözünüzü, güvender,kırmızı -beyaz yayınlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim reklam olur diye şaapmıştım ama sıkıntı olmaz inş
ulasimiz .!.: Tudem,bilfen, sözünüzü, güvender,kırmızı -beyaz yayınlarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim reklam olur diye şaapmıştım ama sıkıntı olmaz inş
dusduru Guru Pro Üye Katılım 24 Eylül 2011 Mesajlar 3.622 Emoji Skoru 8.615 Puanlar 358 Yer İstanbul 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #4 Öğretmen değilim ama biz Tudem tüm dersler test kitabını almıştık,memnun kaldik.
Lonelypoet Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 2.196 Emoji Skoru 1.573 Puanlar 53 Yaş 42 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #5 dusduru .!.: Öğretmen değilim ama biz Tudem tüm dersler test kitabını almıştık,memnun kaldik. Genişletmek için tıkla... Çok ağır mı nasıl ben de onu almayı düşünüyorum çocuğu kapasitesi iyi maşallah ama yapamazsa isteği kaçar mı ki
dusduru .!.: Öğretmen değilim ama biz Tudem tüm dersler test kitabını almıştık,memnun kaldik. Genişletmek için tıkla... Çok ağır mı nasıl ben de onu almayı düşünüyorum çocuğu kapasitesi iyi maşallah ama yapamazsa isteği kaçar mı ki
ulasimiz Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim.. Pro Üye Katılım 4 Mart 2012 Mesajlar 17.404 Emoji Skoru 40.731 Puanlar 798 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #6 Lonelypoet .!.: Teşekkür ederim reklam olur diye şaapmıştım ama sıkıntı olmaz inş Genişletmek için tıkla... Rica ederim birçok kaynak tavsiyesi olacağı için reklam olacağını düşünmüyorum
Lonelypoet .!.: Teşekkür ederim reklam olur diye şaapmıştım ama sıkıntı olmaz inş Genişletmek için tıkla... Rica ederim birçok kaynak tavsiyesi olacağı için reklam olacağını düşünmüyorum
dusduru Guru Pro Üye Katılım 24 Eylül 2011 Mesajlar 3.622 Emoji Skoru 8.615 Puanlar 358 Yer İstanbul 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Lonelypoet #7 Lonelypoet .!.: Çok ağır mı nasıl ben de onu almayı düşünüyorum çocuğu kapasitesi iyi maşallah ama yapamazsa isteği kaçar mı ki Genişletmek için tıkla... Diğerlerine göre biraz zorlayıcı evet,özellikle böyle istedim.Ama çok ta ağır olduğunu düşünmüyorum...
Lonelypoet .!.: Çok ağır mı nasıl ben de onu almayı düşünüyorum çocuğu kapasitesi iyi maşallah ama yapamazsa isteği kaçar mı ki Genişletmek için tıkla... Diğerlerine göre biraz zorlayıcı evet,özellikle böyle istedim.Ama çok ta ağır olduğunu düşünmüyorum...