- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 34
- Konu Sahibi LittleDash
-
Şimdi bakıyorum trendyoldan teşekkür ederimBeni hiç yanıltmadı çok başarılı eczanelerde 80tl internetten trendyoldan sipariş verirseniz daha uygun hem de 2 3 tane uyguna alabiliyorsunuz. Adet günü tekrar etmek en mantıklısı varsa da zaten HCG artışı olacak ve buda testte daha koyu çizgi görmenizi sağlayacak
Trendyolda 32 tl eczanedeykiyle çok fark var gerçekten aradaBeni hiç yanıltmadı çok başarılı eczanelerde 80tl internetten trendyoldan sipariş verirseniz daha uygun hem de 2 3 tane uyguna alabiliyorsunuz. Adet günü tekrar etmek en mantıklısı varsa da zaten HCG artışı olacak ve buda testte daha koyu çizgi görmenizi sağlayacak
Predictor express yazmıştıTestin markası nedir
O marka bende yalancı pozitif çıkarttı yaPredictor express yazmıştı
Öyle mi belki de yalancı değil de kimyasal bir gebelik geçmiştir başınızdanO marka bende yalancı pozitif çıkarttı ya
Kesinlikle öyle. Kimyasal gebeliği tüm regl gören ilişki hayatı olan kadınlar yaşıyor. Predictor express birde clearblue bunların ikisinin üstüne tanımam.Öyle mi belki de yalancı değil de kimyasal bir gebelik geçmiştir başınızdan
Evet stok yapabilirsinizTrendyolda 32 tl eczanedeykiyle çok fark var gerçekten arada
Gebesiniz, ama cok cok yeni. Belki 1 haftalik olabilir, birkac gun ust uste sabah ilk idrarla test kiti yine deneyin, boyle silik cizgi cikarsa hemen saglik ocagina gidip kan verin muhakkak gebelik var gorunuyor. Hayirli olsun
Kardeşime de söyleyim o da 2 aydır istiyor stok yapsınEvet stok yapabilirsinizbende gebe kalmasaydım internetten stok yapacaktım elimin altında dursun diye
Adete 1 gün kala ya da adet günü falan düşünüyordum tekrar test yapmayı amaGebesiniz, ama cok cok yeni. Belki 1 haftalik olabilir, birkac gun ust uste sabah ilk idrarla test kiti yine deneyin, boyle silik cizgi cikarsa hemen saglik ocagina gidip kan verin muhakkak gebelik var gorunuyor. Hayirli olsun
Kan verin iciniz rahat ederAdete 1 gün kala ya da adet günü falan düşünüyordum tekrar test yapmayı ama
Belki bu akşam bir çılgınlık yaparımKan verin iciniz rahat ederacile gidip yaptirabilirsiniz, 30,45 dk arasi cikiyor sonuc
Benim de böyle çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı bir tane daha test yap net görünürse pozitifsin
Adetime 4 gün var. Yarın 3 gün var uygulamaya göre aslında adet gününü görene kadar tekrar bir test düşünmüyordum ama buradaki tavsiyeler kafamı çok karıştırdı tekrar yapıcam sanırım birşeylerBenim de böyle çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı bir tane daha test yap net görünürse pozitifsinyanılma payı düşük
Ben işyerinde yaptım silik çıktı aynı gün içinde eve geldim akşam tekrar yaptım çok net çıktıAdetime 4 gün var. Yarın 3 gün var uygulamaya göre aslında adet gününü görene kadar tekrar bir test düşünmüyordum ama buradaki tavsiyeler kafamı çok karıştırdı tekrar yapıcam sanırım birşeyler
Ayni test ve adetime ayni gun kala bu kadar bi cizgiyle ogrendim bende adet gunume kadar testle takip ettim adetimin geciktigi ilk gunde kanda 150 civarlarinda gordum. Yani kendimden yola cikarak bence hamilesinAdetime 4 gün var. Yarın 3 gün var uygulamaya göre aslında adet gününü görene kadar tekrar bir test düşünmüyordum ama buradaki tavsiyeler kafamı çok karıştırdı tekrar yapıcam sanırım birşeyler
Öyle mi sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah çok sevindim adınızaBen işyerinde yaptım silik çıktı aynı gün içinde eve geldim akşam tekrar yaptım çok net çıktıiki gün sonra hastaneye gittim kanda çıktı uygulamaya göre benim adet günüm 2 gün gecikmişti . Hayırlısı olur umarım hakkında , benim tüp bebek mucizem oldu
Hayırlısı inşallahAyni test ve adetime ayni gun kala bu kadar bi cizgiyle ogrendim bende adet gunume kadar testle takip ettim adetimin geciktigi ilk gunde kanda 150 civarlarinda gordum. Yani kendimden yola cikarak bence hamilesin
Dogru evet koyulasmayi takip ettim ama 2 gunde bir yapsan daha net gorursunHayırlısı inşallahadet gününüze kadar her gün test mi yaptınız yanlış anlamadım umarım
normal kaset testlerle mi devam etmiştinizDogru evet koyulasmayi takip ettim ama 2 gunde bir yapsan daha net gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?