Test kitine bakar mısınız acil lütfen

Şimdi bakıyorum trendyoldan teşekkür ederim

Trendyolda 32 tl eczanedeykiyle çok fark var gerçekten arada

Gebesiniz, ama cok cok yeni. Belki 1 haftalik olabilir, birkac gun ust uste sabah ilk idrarla test kiti yine deneyin, boyle silik cizgi cikarsa hemen saglik ocagina gidip kan verin muhakkak gebelik var gorunuyor. Hayirli olsun
Adete 1 gün kala ya da adet günü falan düşünüyordum tekrar test yapmayı ama

Benim de böyle çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı bir tane daha test yap net görünürse pozitifsin yanılma payı düşük
Adetime 4 gün var. Yarın 3 gün var uygulamaya göre aslında adet gününü görene kadar tekrar bir test düşünmüyordum ama buradaki tavsiyeler kafamı çok karıştırdı tekrar yapıcam sanırım birşeyler

Ben işyerinde yaptım silik çıktı aynı gün içinde eve geldim akşam tekrar yaptım çok net çıktı iki gün sonra hastaneye gittim kanda çıktı uygulamaya göre benim adet günüm 2 gün gecikmişti . Hayırlısı olur umarım hakkında , benim tüp bebek mucizem oldu

Ayni test ve adetime ayni gun kala bu kadar bi cizgiyle ogrendim bende adet gunume kadar testle takip ettim adetimin geciktigi ilk gunde kanda 150 civarlarinda gordum. Yani kendimden yola cikarak bence hamilesin

Öyle mi sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah çok sevindim adınıza

Ayni test ve adetime ayni gun kala bu kadar bi cizgiyle ogrendim bende adet gunume kadar testle takip ettim adetimin geciktigi ilk gunde kanda 150 civarlarinda gordum. Yani kendimden yola cikarak bence hamilesin
Hayırlısı inşallah adet gününüze kadar her gün test mi yaptınız yanlış anlamadım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…