- 15 Nisan 2023
- 822
- 480
- 33
- Konu Sahibi merveogrtmnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pozitifKızlar merhaba dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım değişik bir çizgi çıktı fikri olan var mı bu konuda ?
TekrarlaKızlar merhaba dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım değişik bir çizgi çıktı fikri olan var mı bu konuda ?
Canınızı sıkmayın bir daha yapınAy kızlar çok canım sıkıldı akşam mutlu uyudum sabah bunu görünce mutsuz oldum ayy ne zor işler
Galiba öyle yaptım yaaCanınızı sıkmayın bir daha yapınçok mu idrar damlattınız teste
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzTest bozuk gibi
Dağılmış test bir daha yapın isterseniz![]()
Merhaba yok gibi gözüküyor umarım en kısa zamanda nasip olsun inşallahmeraba bnm testımıde yorumlarmsnz
meraba bnm testımıde yorumlarmsnz
ınsallahMerhaba yok gibi gözüküyor umarım en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Kızlar merhaba dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu sabah ilk idrarla kaset test yaptım değişik bir çizgi çıktı fikri olan var mı bu konuda ?
Test bozuk bence en azindan ccizgisi olmaliydiMerhabalar testi yaptım 10 dk bekledim ama herhangi net bir çizgi yok sebebi nedir sizce?
Evet bir tane çizgisi bile net değil o yüzden kafam karıştıTest bozuk bence en azindan ccizgisi olmaliydi
meraba tekrar test yptm bakarmsnzDağılmış test bir daha yapın isterseniz![]()
meraba adet olmama 4 gun var fakt dun gece kahverengı lekelnme oldu bugunde adet oldum nıye oyle erkn bıde test yptmDağılmış test bir daha yapın isterseniz![]()
Adet erken gelmiş demek ki test negatifmeraba adet olmama 4 gun var fakt dun gece kahverengı lekelnme oldu bugunde adet oldum nıye oyle erkn bıde test yptm
nıye erkn gelıyorAdet erken gelmiş demek ki test negatif
meraba dun gece khvrngı lekelnme oldu bugunde ılıskıdn snra adet oldum teste ypmstmMerhaba yok gibi gözüküyor umarım en kısa zamanda nasip olsun inşallah