- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Bu Control Test sende hata vermis Şoyleki C (control) olmuş fakat T(test) negatif. uzgunumki pozitif bi tarafi yok pozitif olmasi icin cift cizgi şu şekilde şart C T harflerinin altinda bulunmasi gerk Insaallah yuzun guler cnm.bnmTestin hemen bitisiginde cizgi varmi ben sadece isiga tutunca goruyorum hemde iki tane yaptim ikisindede var normalde bu marka teste icinde hic boyle olmazdi direk negatifti bu ne demek simdi yaaaEki Görüntüle 1915295 Eki Görüntüle 1915295
Eki Görüntüle 1915742 bi insanin hicmi sansi olmaz ya pozitif cik ya negatif bu ne ya
1 senedir ugrasiyorum gecen sene bu zamanlarda bir kurtaj aradan 2 sonra kimyasal geçirdim ve ustunden 1 sene gecti hala bise yok bakalim hayirlisi artik ya insallah sende kalirsin cnmCanim benim yazin ben de o ilk sayfadaki koydugun resimdeki testlerden yaptim ve ayni zannettim. o bi golge gibi gorunuyor ve tam ortada yani 2 cubugu ayiran yer gibi dusun. ne zamanki pembe cizgi gordun ozaman var demektir ve ben de 11 aydir goremedim.
Sen ne zamandir ugrasiyorsun???
Bence sen direk kan verEki Görüntüle 1915742 bi insanin hicmi sansi olmaz ya pozitif cik ya negatif bu ne ya
1 gün geçince değerim 190 dı ama kişiden kişiye değişiyormuş o..önemli olan 2 günde 2 kat artış sağlaması değere takılma sen hayırlı olsun:)Kizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
İnşallah canim yarin tekrarlayacagim bakalim :)1 gün geçince değerim 190 dı ama kişiden kişiye değişiyormuş o..önemli olan 2 günde 2 kat artış sağlaması değere takılma sen hayırlı olsun:)
Canim sen niye kan vermiyosun ugrasma bunlarla bu testler hangi marka.Eki Görüntüle 1915742 bi insanin hicmi sansi olmaz ya pozitif cik ya negatif bu ne ya
Canim ne yapti. Ne alemdesin ?Testin hemen bitisiginde cizgi varmi ben sadece isiga tutunca goruyorum hemde iki tane yaptim ikisindede var normalde bu marka teste icinde hic boyle olmazdi direk negatifti bu ne demek simdi yaaaEki Görüntüle 1915295 Eki Görüntüle 1915295
Test bozuk galiba.Yeni birtane alip tekrarla canimTestin hemen bitisiginde cizgi varmi ben sadece isiga tutunca goruyorum hemde iki tane yaptim ikisindede var normalde bu marka teste icinde hic boyle olmazdi direk negatifti bu ne demek simdi yaaaEki Görüntüle 1915295 Eki Görüntüle 1915295